Methode Gewoon Doen, Pré en Opleiding Basic

INFO1

Wil je graag meer informatie over de methode Gewoon Doen en de diverse opleidingen? Kom dan naar de informatie avond en maak kennis met mental coaching!

Verandering begint bij jezelf! Jouw tijd is nu!

Ben jij op zoek naar meer levenskwaliteit en bewustwording? En wil je meer passie, plezier, balans, geluk, goed voelen en succes in je leven?
Door anders te leren denken, oplossingsgericht, met gezond verstand en eerlijk te zijn tegen jezelf, leer je beter om te gaan met stress, tegenslagen, negativiteit, beperkende overtuigingen en algehele gezondheid.
In de huidige maatschappij wordt het tempo van het dagelijkse leven meer en meer bepaald door de technologische ontwikkelingen. We worden elke dag geconfronteerd met een toenemende overdaad aan prikkels.
Hoe zorg jij ervoor dat je mentaal weerbaar bent en de maatschappij nog bij kunt benen. Hoe ga je daarmee om? Welke keuzes maak jij?

De basis voor de opleiding is de methode Gewoon Doen. Deze methode leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt zijn. Je leert dat je jezelf kunt veranderen en ontwikkelt je persoonlijke houding. Met een duidelijke missie, visie en doelen ga jij het leven aan! Lees meer

De methode Gewoon Doen is niet louter een methode, het is een manier van ZIJN!

Je kunt je aanmelden als individu of met meerdere personen. Heb je als groep, vereniging, organisatie of bedrijf interesse, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Wil je deelnemen aan een informatie avond? Meld je dan nu aan via het contactformulier! Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
RENEW mentalcoaching
Roy Beunk
06 253 39 263  of  info@renewmc.nl

powered by PROMEG

Geverifieerd door MonsterInsights