THINK2

Het denken is een prachtig stukje menselijk vernuft, dat het leven heel aangenaam kan maken. Aan de andere kant denkt ons denken soms, dat het wel weet wat het moet denken.

Het resultaat van ons denken vertaald zich naar hoe we ons voelen en gedragen. Het gedrag, dat we vertonen, is dus een product van ons denken.

Iets doen zonder te denken of maar blijven denken zonder iets te doen, is iets om over na te denken! Het eerste lijkt me sterk, want als we iets doen dan hebben we zeker ons denken gebruikt. Hoe? Gewoon doen?

Blijven denken en denken zonder iets te ondernemen komt zeker voor. We bedenken dan vaak waarom we iets wel of niet moeten doen en bedenken duizenden redenen om het toch maar nog een keer te overdenken. We noemen dit ook wel de “bedachte wereld”!

Ons denken is een geweldige tool, waar we heel zuinig op moeten zijn. Het kan je heel veel geluk en succes brengen, maar het kan ook je grootste vijand zijn. Elk mens heeft een keus hoe hij/zij zich wil voelen en functioneren, maar niet iedereen heeft ook daadwerkelijk grip op hoe het denken omgaat met de tienduizenden prikkels, die we dagelijks te verwerken krijgen.

Wil je meer weten over het denken? Wat anders denken voor je kan betekenen? En wat denken en de methode Gewoon Doen gemeen hebben? Laat je dan eens verrassen en kom vrijblijvend naar een informatie bijeenkomst Mental Coaching! Stuur me voor meer info een privé-berichtje! Email: info@renewmc.nl

#gedrag #krachtvandegedachte #denken #goedvoelen #bewustzijn #beïnvloeding #positief #selftalk #coaching #mentaalsterk #balans #wilskracht #durf #uitdaging #stress #emoties #spanning #mindset #brein #andersdenken #doorzettingsvermogen #doelen #focus #gewoondoen #veranderingbegintbijjezelf #mentalcoaching #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg

Geverifieerd door MonsterInsights