winner

Succes hebben kan je een geweldig gevoel geven, dat je het liefst constant wilt ervaren!

De positieve energie, die vrijkomt als je je doel hebt behaald, lijkt onuitputtelijk. Helaas ebt het succes gevoel sneller weg, dan je eigenlijk zou willen. We vieren onze succes momenten vaak kortstondig en gaan dan weer over tot de orde van de dag. Het succes blijven koesteren doen we veel te weinig.

Je kunt je direct nieuwe doelen stellen, met het laatste succes moment als basis. Door met je nieuwe doel aan de slag te gaan, wordt je steeds weer herinnerd aan het vorige succes. Je voedt jezelf dan keer op keer met positieve energie, die het weer makkelijker maakt om de gestelde doelen te bereiken.

Je komt onderweg meer dan genoeg obstakels en uitdagingen tegen, wees niet degene die ze zelf creëert. Zorg voor een positieve mindset, wees vasthoudend, geloof in jezelf en ga ervoor! Geniet van elke nieuwe stap en vier je successen. Hoe klein ook! Heel veel succes!

#succes #gedrag #krachtvandegedachte #denken #goedvoelen #bewustzijn #beïnvloeding #positief #selftalk #coaching #mentaalsterk #balans #wilskracht #durf #uitdaging #stress #emoties #spanning #mindset #brein #andersdenken #doorzettingsvermogen #doelen #focus #gewoondoen #veranderingbegintbijjezelf #mentalcoaching #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)