35386218_841424582724291_7085406251131076608_o

Wat je denkt te weten is niet wat je werkelijk weet en wat je denkt waar je toe in staat bent, is niet waar je werkelijk toe in staat bent. Je bent tot veel meer in staat, alleen moet het potentieel wel vrij worden gemaakt.

Je bent vaak je eigen belemmering als het op het denken aankomt. De automatismen en angsten zijn hier debet aan. Als je overtuiging is, dat je iets niet kunt, dan kun je het waarschijnlijk ook niet. Je bent tot veel meer in staat, dan wat je vaak zelf denkt. Je overtuigingen hebben een grote invloed op je denken, dat wederom je gedrag bepaalt. Gebruik vermogende selftalk en durf grenzen te verleggen. De grenzen van je denken! Laat je niet verleiden door wat je denkt niet te kunnen, maar durf eens gewoon te doen! Het resultaat zal je waarschijnlijk verrassen.

Wees consequent in het toepassen en wordt je bewust van je denken! Gewoon doen!

#gedrag #gewoonte #krachtvandegedachte #denken #bewustzijn #positief #selftalk #coaching #mentaalsterk #durf #uitdaging #emoties #belemmering #brein #andersdenken #doorzettingsvermogen #gewoondoen #veranderingbegintbijjezelf #mentalcoaching #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)