Presentatie6

Geef eens een lach weg!

Hoe mooi is het als je een ander een goed gevoel kunt geven.

Het is wetenschappelijk bewezen, dat lachen een positieve werking heeft op zowel je fysieke als het mentale vlak. Dus lach meer! En geef een ander eens een cadeau in de vorm van een beetje positieve aandacht, een vriendelijk gebaar en je blije lach. Een win-win situatie, want zowel het delen als het ontvangen draagt bij aan het goed voelen. Van jezelf als de ander!

En het is zo makkelijk om je eigen optimisme, positiviteit, enthousiasme, humor en geluk met je omgeving te delen. Een kwestie van doen. Dus deel je lach! Gewoon doen!

#optimisme #enthousiasme #emoties #delen #goedvoelen #geluk #lachen #beïnvloeding #positief #selftalk #mindset #blij #humor #vriendelijkheid #aandacht #coaching #gewoondoen #mentalcoaching #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)