Presentatie6

Geef eens een lach weg!

Hoe mooi is het als je een ander een goed gevoel kunt geven.

Het is wetenschappelijk bewezen, dat lachen een positieve werking heeft op zowel je fysieke als het mentale vlak. Dus lach meer! En geef een ander eens een cadeau in de vorm van een beetje positieve aandacht, een vriendelijk gebaar en je blije lach. Een win-win situatie, want zowel het delen als het ontvangen draagt bij aan het goed voelen. Van jezelf als de ander!

En het is zo makkelijk om je eigen optimisme, positiviteit, enthousiasme, humor en geluk met je omgeving te delen. Een kwestie van doen. Dus deel je lach! Gewoon doen!

#optimisme #enthousiasme #emoties #delen #goedvoelen #geluk #lachen #beïnvloeding #positief #selftalk #mindset #blij #humor #vriendelijkheid #aandacht #coaching #gewoondoen #mentalcoaching #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg