34858622_837226313144118_8120779023446966272_n

Verandering kost tijd! Drie weken, drie maanden of ………!

Je kunt nu iets anders gaan doen, maar hoe lang houdt je de nieuwe situatie vol? Om ander gedrag in je systeem in te bedden, is doorzettingsvermogen en wilskracht nodig. Elke dag moet je bewust met je gewenste verandering bezig zijn. Zie het als trainen voor bijvoorbeeld een marathon! Stap voor stap, elke dag weer, totdat je op het gewenste niveau bent. Niet alleen fysiek, maar vooral mentaal. Maar ook daarna stopt het niet!

Blijf vasthoudend en verval niet in je oude gewoontes. Het is misschien eenvoudig om je doelen te bereiken, maar om je verandering werkelijk een vast onderdeel van je leven te maken, vereist constante aandacht! Krijg grip op je denken. Ook na drie weken of maanden blijft focus op je gewenste verandering en het veranderde gedrag essentieel.

Een nieuwe levenstijl begint bij jezelf! Je kunt het. Gewoon doen!

#gedrag #gewoonte #routine #krachtvandegedachte #denken #goedvoelen #bewustzijn #beïnvloeding #positief #selftalk #coaching #mentaalsterk #balans #wilskracht #durf #uitdaging #stress #emoties #spanning #mindset #brein #andersdenken #doorzettingsvermogen #doelen #focus #gewoondoen #veranderingbegintbijjezelf #mentalcoaching #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg