34858622_837226313144118_8120779023446966272_n

Verandering kost tijd! Drie weken, drie maanden of ………!

Je kunt nu iets anders gaan doen, maar hoe lang houdt je de nieuwe situatie vol? Om ander gedrag in je systeem in te bedden, is doorzettingsvermogen en wilskracht nodig. Elke dag moet je bewust met je gewenste verandering bezig zijn. Zie het als trainen voor bijvoorbeeld een marathon! Stap voor stap, elke dag weer, totdat je op het gewenste niveau bent. Niet alleen fysiek, maar vooral mentaal. Maar ook daarna stopt het niet!

Blijf vasthoudend en verval niet in je oude gewoontes. Het is misschien eenvoudig om je doelen te bereiken, maar om je verandering werkelijk een vast onderdeel van je leven te maken, vereist constante aandacht! Krijg grip op je denken. Ook na drie weken of maanden blijft focus op je gewenste verandering en het veranderde gedrag essentieel.

Een nieuwe levenstijl begint bij jezelf! Je kunt het. Gewoon doen!

#gedrag #gewoonte #routine #krachtvandegedachte #denken #goedvoelen #bewustzijn #beïnvloeding #positief #selftalk #coaching #mentaalsterk #balans #wilskracht #durf #uitdaging #stress #emoties #spanning #mindset #brein #andersdenken #doorzettingsvermogen #doelen #focus #gewoondoen #veranderingbegintbijjezelf #mentalcoaching #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg

 

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)