36449912_856467397886676_9164914692982833152_n

Het eerste half jaar van 2018 zit er al weer op! Echt waar!

Juli is fantastisch begonnen en qua weer zijn de vooruitzichten zonnig te noemen. Hoe zonnig was jouw eerste helft van dit jaar? Heb je kunnen genieten? Welk woord beschrijft jouw eerste 6 maanden? En welk woord de komende maanden?

Kunnen genieten en gelukkig zijn is belangrijk. Geluk kun je hebben, maar je kunt geluk ook zelf máken. Tover maar eens een lach op je gezicht en je voelt je meteen een stuk blijer. Geniet van ieder moment en van alle mooie mensen om je heen, het liefst honderden keren per dag.

Geniet nu en waar je ook bent!

#genieten #nu #optimisme #enthousiasme #emoties #goedvoelen #geluk #lachen #beïnvloeding #positief #selftalk #mindset blij #aandacht #gewoondoen #renew #renewmentalcoaching #poweredbyprome

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)