36696368_859736157559800_9211782192160571392_o

Gisteren is verleden tijd en morgen bestaat nog niet.

Als je iets wilt ondernemen, bereiken of veranderen, begin dan vandaag. Dat betekent dat je nu actie moet ondernemen. Laat je niet negatief beïnvloeden door wat er gisteren niet ging, zoals je graag had willen zien. Vandaag heb je een nieuwe kans!

Daag jezelf uit om er een geweldige dag van te maken en geniet ervan! Gewoon doen!

#uitdagingen #competitie #kansen #keuzes #genieten #nu #optimisme #enthousiasme #emoties #goedvoelen #geluk #lachen #beïnvloeding #positief #selftalk #mindset #blij #aandacht #gewoondoen #renew #renewmentalcoaching #poweredbypromeg

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)