Een bedrijfscoach& jouw werkgeluk

Waar mensen met elkaar werken zullen op den duur ook situaties ontstaan waar de communicatie niet lekker verloopt of waar niet iedere medewerker even gemotiveerd is.

Wanneer medewerkers weinig betrokken zijn in een organisatie komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart die werk gerelateerd zijn. Werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, hogere kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid.

Betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn niet alleen een verademing voor de sfeer en communicatie in een team, maar ook op de algemene productiviteit en de resultaten van een onderneming.

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkgeluk vergroten?

PROMEG heeft hiervoor in samenwerking met BRAVO Business Coaching een nieuw programma ontwikkeld speciaal voor teams en afdelingen van bedrijven en organisaties. Met behulp van dit programma kijken we samen naar jouw organisatie en geven we je praktische tools om je team binnen een korte tijd hun werkgeluk te laten vergroten.

De bedrijven die gebruik hebben gemaakt van een bedrijfscoach gaven, zelfs na een langere periode, aan dat het een verademing is gebleken voor de cultuur en de algemene bedrijfsvoering.

Inhoud

Dit Gewoon Doen programma voor Bedrijfscoaching en Werkgeluk richt zich op managers, leidinggevenden en medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op het gebied van werkgeluk, hun kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk willen toepassen.

Afhankelijk van je vraag wordt de verdere inhoud van de training bepaald, de basis is echter terug te brengen naar de volgende punten:

  • Medewerkers leren hoe ze zelf hun werkgeluk kunnen vergroten
  • Hoe kun je dit als organisatie faciliteren en meetbaar maken?
  • Wat houdt gelukkig leidinggeven in en hoe pas je dit toe?
  • Succesvol veranderingen teweegbrengen om een gelukkige(r) organisatie te worden

Doelgroep

Het werkgeluk programma is er voor veel verschillende soorten bedrijven en in vrijwel elke branche, waar verschillende teams of afdelingen met elkaar moeten samenwerken. Een bedrijfscoaching traject kan altijd worden georganiseerd. 

Investering

In de basis bestaat het traject uit 5 bijeenkomsten van 3,5 uur, eens per maand met een totale investering van: €1475,- per deelnemer BTW vrij. Uiteraard kan dit programma op aanvraag volledig worden aangepast aan jouw wensen, ideeën en bedrijf. 

Wil je meer weten over dit traject, vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

#werkgeluk #gewoondoen #training #coaching #promeg

Geverifieerd door MonsterInsights