Mental Coaching & Werkgeluk – Gewoon doen op de werkvloer

Wie ben ik? Wat doe ik? Wat wil ik? En wat betekent dat voor mij in termen van succes en geluk?

Mensen werken extra hard voor een doel buiten zichzelf. Mensen die intrinsiek gemotiveerd worden, leggen evenveel nadruk op winst als op doelen buiten zichzelf. Werknemers invloed geven over wat ze kunnen bijdragen aan de samenleving, zorgt voor een verhoogde motivatie om te werken. Vrijgevigheid en bereid zijn te delen maakt mensen gelukkig. Gelukkige mensen doen dingen op hun werk die verder gaan dan hun taakomschrijving (bijvoorbeeld een collega helpen ondanks hoge werkdruk). Een bijdrage leveren aan het grotere geheel kan een welkome afwisseling zijn van je eigen sores en gepieker, omdat je je aandacht op iets anders richt.

Zingeving gaat over het uitstippelen van je eigen reis met als doel de werkbestemming te vinden waar je gelukkig van wordt. Dit doe je door te onderzoeken waar je talenten liggen en waar je elke dag je bed voor uitkomt.

Zelfkennis en zelfinzicht zijn een essentiële eerste stap.

Wil je meer weten over werkgeluk? Neem gerust contact met ons op!

#werkgeluk #gewoondoen #training #coaching #promeg