Zo een nieuw jaar, een nieuwe start!

Een mooie kans om al die goede voornemens te laten slagen. Lekker werken aan een gezond, energiek en fit lichaam. Zowel fysiek als mentaal.

Wil je dus goede en duurzame resultaten, dan verdienen beiden de nodige aandacht. Met alleen fysieke training ga je het zeker niet redden. Je hebt een frisse en ontspannen geest nodig om je doelen te behalen. Dit betekent niet alleen training en inspanning, maar ook voldoende rust. En om goed te kunnen trainen, te functioneren, heeft je lichaam de juiste voeding nodig, want zonder voldoende en goede brandstof blijft de motor niet lopen. Dat geldt ook voor het mentale deel, de centrale computer, de cockpit, waar alles wordt aangestuurd.

Dus welke voeding geef jij je brein?

Zorg voor positieve input en neem afscheid van alle oude ballast. Als je hoofd te vol zit, ga dan eens ruimte maken. Haal onvermogende gedachten en overtuigingen eruit en vervang ze door positieve en energiegevende impulsen.

Fysiek fitter worden gaat ook gepaard met het opruimen van afvalstoffen en kwijtraken van overtollig gewicht en vetreserves, die niets bijdragen aan een gezond lichaam. Dat is op mentaal vlak niet anders. Als er teveel “Spam” je hoofd is binnengeslibt, er constant sprake is van turbulentie en je denken meer op een flipperkast lijkt, dan wordt het een hele opgave om de juiste richting te vinden. Laat staan, dat je de koers kunt vasthouden.

Je brein is het zenuwcentrum van waaruit alles wordt aangestuurd. Jij zit aan de knoppen en achter het stuur, maar zonder een goed en soepel werkende motor en zonder een adequaat opererende navigatie, kom je nergens. Dus stop met jezelf voor de gek te houden door alleen maar rondjes hard te lopen of aan de gewichten te trekken, maar neem ook de tijd om je bovenkamer aan te pakken. Ruim op en voorzie ze van nieuwe energiegevende prikkels. Je wilskracht en doorzettingsvermogen zullen je dankbaar zijn.

De kans, dat je je goede voornemens ook eens echt haalt voor de laatste dag van het jaar, heb je echt zelf in de hand!

#inspiratie #voornemens #gezondheid #mentaal #fysiek #fit #energiek #positief #denken #wilskracht #renewinspiration #renewmentalcoaching

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)