Je hebt misschien geen controle over de gedachten die je hoofd binnenkomen, maar je hebt volledige controle over wat er blijft. Het is je eigen verantwoordelijkheid om baas te blijven over je gedachten.

In dit jaar, dat beheerst wordt door COVID-19, wordt de mentale veerkracht nog eens extra op de proef gesteld. Kun jij de discipline opbrengen om je brein constant te voeden met optimisme en positiviteit? Of wordt de overdaad aan negatieve prikkels je wel eens teveel?

Je algehele welzijn is een samenspel tussen je fysieke en mentale systeem, dus zorg voor de juiste focus en aandacht. Zorg goed voor jezelf! En blijf je zitten met vragen of weet je niet hoe de negatieve prikkels uit te bannen, durf dan hulp te zoeken. Je doet jezelf er een groot plezier mee!

Het is vandaag World Mental Health Day 2020, dus een mooi startpunt om actie te ondernemen! Gewoon doen!

#inspiratie #motivatie #mindset #coaching #mentalcoaching #welzijn #gezondheid #worldmentalhealthday2020 #renewinspiration #renewmentalcoaching 

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)