Je hebt misschien geen controle over de gedachten die je hoofd binnenkomen, maar je hebt volledige controle over wat er blijft. Het is je eigen verantwoordelijkheid om baas te blijven over je gedachten.

In dit jaar, dat beheerst wordt door COVID-19, wordt de mentale veerkracht nog eens extra op de proef gesteld. Kun jij de discipline opbrengen om je brein constant te voeden met optimisme en positiviteit? Of wordt de overdaad aan negatieve prikkels je wel eens teveel?

Je algehele welzijn is een samenspel tussen je fysieke en mentale systeem, dus zorg voor de juiste focus en aandacht. Zorg goed voor jezelf! En blijf je zitten met vragen of weet je niet hoe de negatieve prikkels uit te bannen, durf dan hulp te zoeken. Je doet jezelf er een groot plezier mee!

Het is vandaag World Mental Health Day 2020, dus een mooi startpunt om actie te ondernemen! Gewoon doen!

#inspiratie #motivatie #mindset #coaching #mentalcoaching #welzijn #gezondheid #worldmentalhealthday2020 #renewinspiration #renewmentalcoaching 

Geverifieerd door MonsterInsights