Voor velen is Mental coaching zo’n stap. De geest op elk moment afstemmen op het lichaam is niet gemakkelijk en het hierover in gesprek gaan kan gevoelig zijn. De wil om een werkelijke transformatie in gang te zetten vereist commitment en doorzettingsvermogen. Het is de automatische piloot uitzetten en bewust een positieve synergie creëren tussen wat je voelt, denkt en doet. Als je streeft naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven, maar je bent nog op zoek naar de juiste impuls, vraag je dan af wat je tegenhoudt om de stap te maken? Een goed samenspel en dito balans tussen je mentale en fysieke systeem zal al je aandacht vragen. Om je huidige leven te veranderen, zul je jezelf fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel moeten ontwikkelen. En deze uitdaging vraagt de nodige energie, durf, motivatie en veerkracht. Het vereist lef om keuzes te maken, maar het is de enige manier om een betere versie van jezelf te worden.

Wat is het

Mental Coaching ontwikkelt een sterke verbinding tussen lichaam en geest. Het helpt je bij het ontsluiten van de kracht van je geest om tot optimale prestaties te komen, het geeft inzicht en controle over al je bewustzijnsniveaus, het zorgt voor balans en flow en vergroot je mentale weerbaarheid.

Mental Coaching richt zich op het gehele systeem mens. Het fysieke kan niet zonder het mentale deel functioneren en andersom geldt dit ook. Je weet vaak wel hoe je de fysieke kant moet onderhouden, maar hoe manage je de mentale deel? Je talenten perfectioneren en er een kwaliteit van maken vraagt om gewoonte- en gedragsverandering. Het denken, de gedachten, je emoties en gevoelens spelen een wezenlijke rol om uiteindelijk een verandering te realiseren.

Als je elke dag wilt kunnen genieten van het leven en je constant goed voelen, dan is focus essentieel. Innerlijke rust en balans zijn nauw verbonden met passie, ambitie, plezier, balans, geluk en succes. Deze factoren staan constant bloot aan beïnvloeding en verandering, waarbij een sterke mindset onontbeerlijk is. Ook is verandering vaak confronterend, maar negatieve stress, tegenslagen, negativiteit, beperkende overtuigingen en blokkades dragen zeker niet bij aan je welzijn en algehele gezondheid. Dus waar kies je voor!

Hoe

De methode Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven, maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. Het geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens (jezelf). Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en dat met een gezond verstand. Je leert je emoties onder controle te houden en te leven vanuit je centrum, leert je gedrag te sturen. Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline. Het leven is niet alleen een leerproces, het is ook een groeiproces in het ontwikkelen naar een hoger bewustzijn. Gewoon Doen is een proces. Het is een investering in jezelf!

Of je nu kiest voor een persoonlijk coachingstraject, een intervisie of het volgen van een opleiding, het is allemaal gericht op het realiseren van een daadwerkelijke gedragsverandering.

Waarom

Ik begrijp heel goed voor welke uitdagingen je elke dag weer wordt gesteld en welke impact dit op je welbevinden en gezondheid heeft. De hectiek van alle dag, het gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, stress en onrust, negatieve beïnvloeding en angst voor het onbekende en voor de dag van morgen zijn veel voorkomende factoren, die niet bijdragen aan een gelukkig leven. Ik help je graag om je mentale weerbaarheid op een hoger niveau te tillen en een stevig fundament te bouwen om je doelen te bereiken.

Wil jij je leven buitengewoon maken? Is het tijd om je vastgeroeste gewoonten eens onder handen te nemen? Ik help je graag de juiste richting te vinden. Een verandering van jezelf begint altijd van binnenuit. Als je wilt veranderen, verander dan ook!

De wereld om je heen zal als vanzelf met je mee veranderen!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we dan eens vrijblijvend afspreken om te kijken welke stap je wilt gaan maken. Wordt wie jij wilt zijn?

Bellen: 06-253 39 263                 |            Email: info@renewmc.nl            |               renewmc.nl

Geverifieerd door MonsterInsights