Verandering begint bij jezelf

Iedereen heeft zelf de keuze welke kant hij of zij op wil. 

Keuzes maken doen we elke dag meerdere keren en vaak doe je het op de automatische piloot. Onbewust kies je voor de meest voor de hand liggende opties. Je gewoonten en routines bepalen welke richting je op gaat en je comfortzone geeft de grenzen aan van je keuzes. Het mentale keuze menu is enorm, maar toch durf je nauwelijks te proeven van de nieuwe smaken. Elke verandering staat of valt met de keuzes, die jij maakt. Een verandering is geen vaardigheid, maar vraagt om een andere manier van denken. Denk jij dat je klaar bent voor het maken van nieuwe keuzes? Kom gerust eens vrijblijvend proeven!

de Menukaart

BreinPraat

Wat zeg je als je tegen jezelf praat? Waarom doen we wat we doen en welke invloed hebben onze gedachten en overtuigingen? Ga het gesprek met jezelf aan en krijg inzicht in wie je bent en wie je wilt zijn.

Leukerleven

Elke dag vol energie wakker worden en je constant goed voelen is toch wat je wilt. Het leven volop leven en genieten van alles wat een dag je brengt. Gewoon een leuker en bevredigender leven? Mag ik je helpen de juiste richting te vinden?

Mental Bootcamp

Je persoonlijke grenzen verleggen vereist lef en doorzettingsvermogen. Het begrip comfortzone houd je tegen om meer te durven en te doen. Bij je geboorte waren er echter helemaal geen grenzen. Waar komen ze dan vandaan en hoe kom je ervan af?

SportBrein

Binnenkort meer over sportbrein-even geduld

Het laatste nieuws over BreinPraat, LeukerLeven en de Mental Bootcamp en nog veel meer in je mailbox?

Laat je inspireren en werk stap voor stap aan je eigen ontwikkeling. Ontvang de blogs en nieuwsbrieven direct in je mail. Mis ze niet!


Tijd voor een mentale proeverij?

Laten we afspreken!