Je gewoon goed voelen

Lach, leef en geniet

Elke dag vol energie wakker worden en je constant goed voelen is toch wat je wilt. Het leven volop leven en genieten van alles wat een dag je brengt. Het is wat we eigenlijk allemaal willen, gewoon een leuker leven. De wereld om ons heen vertoont echter nogal wat scheurtjes.


Laten we samen aan iets moois bouwen

LeukerLeven

Jezelf leren coachen naar een leuker en bevredigender leven door individuele begeleiding begint bij een goed gesprek. 

Je ervaart momenten van somberheid, angst, stress en onrust. Onzekerheid is je dagelijkse navigatie, die zwaar aan een update toe is. Moeheid en rusteloosheid spelen je parten. In momenten van rust pieker je je suf over de oorzaken en de gevolgen zonder ooit de oplossing te vinden.

Je fysieke en mentale fitheid kun je niet los van elkaar zien. Het is net zout en peper. Ze zijn beide totaal verschillend, maar zonder deze twee is alles smaakloos. Je lijf geeft regelmatig signalen af in de vorm van pijntjes, die niets met je fysiek te maken hebben. Andersom heeft je mentale welbevinden enorm te lijden onder je fysieke gesteldheid. Balans is het toverwoord, maar is in veel gevallen de onderliggende oorzaak van de bovengenoemde klachten. Werken aan je fysiek door meer te bewegen vraagt discipline, maar is voor de meesten goed te doen. Jezelf mentaal op het goede spoor krijgen, vereist meer kennis en inzicht. Het brein zit nogal complex in elkaar en heeft een behoorlijk eigen willetje. Naast discipline zijn doorzettingsvermogen en wilskracht gevraagd om een werkelijke verandering te realiseren. Je gewoonten en routines werken gewoon op de automatische piloot door. Die heeft zijn eigen interne navigatie.

Als mental coach begeleid ik je in je proces van verandering. We gaan samen werken aan oplossingen om de oude oorzaken en gevolgen aan te pakken. Je gaat weer doen wat je wilt doen. Samen het juiste perron vinden en via het goede spoor richting geluk, gezondheid, plezier en succes.

Kom eens proeven van het mentale menu tijdens een 1-op-1 coaching sessie.

Je gaat aan de slag met: Anders denken, gewoonten en routines, emoties, succesfactoren, zelfbeeld en selftalk.

Je hebt zelf een enorme invloed op je eigen goed voelen en (mentale)fitheid. Ik kan je helpen de juiste balans op alle vlakken te vinden naar een leuker leven.

Boek nu je 1-op-1 sessie en ontvang een roadmap van je eigen denken, inclusief een persoonlijkheidsprofiel en het boek Gewoon Doen van Ben Middelkamp.

De eerste stap zetten is altijd spannend!

Stuur je contactgegevens daarom gewoon naar mij toe en ik zal de eerste stap voor mijn rekening nemen.

Het intake-gesprek is altijd gratis, dus kom eerst eens proeven!

Niets meer missen van een leuker leven?

Laat je inspireren en werk stap voor stap aan je eigen ontwikkeling. Ontvang de blogs en nieuwsbrieven direct in je mail. Mis ze niet!


Tijd voor een leuker leven?

Laten we afspreken!