Grenzen verleggen

Het begrip comfortzone houd je vaak tegen om meer te durven en te doen.

Bij je geboorte waren er echter helemaal geen grenzen. Waar komen ze dan vandaan en hoe kom je ervan af?

Het begrip comfortzone is een rekbaar begrip. Elk mens heeft zijn of haar eigen grenzen, die bepaald worden door je denken, je overtuigingen, je emoties en je opvoeding. Waar je grenzen liggen is een kwestie van op zoek gaan en nieuwe dingen gewoon doen. Je blijft meestal binnen je comfortzone, omdat het zo veilig en prettig voelt. Dit is een belangrijke reden, dat de meeste grenzen een vreemd terrein voor je zijn. Inzicht krijgen in wat je tegenhoudt en wat niet, laat vele grenzen al snel vervagen. 

Grensverleggend avontuur

Mental Bootcamp

Het Mental Bootcamp programma leert je de kracht van je gedachten ervaren en geeft inzicht welke invloed je eigen denken en emoties hebben op je gedrag. Durf jij kopje onder te gaan en de diepte op te zoeken?

De Mental Bootcamp is bedoeld voor iedereen die zich mentaal en fysiek wil uitdagen. Als je echt je kwaliteit van leven wilt verbeteren, dan wordt het tijd je grenzen op te zoeken.

Waarmee ga je aan de slag:

  • Denken en vaardigheden
  • Aandacht en afleiding
  • Zintuigen en gevoel
  • Visualiseren en focus
  • Moed en angst
  • Flow en plezier
  • Rust en herstel


Het Programma

De mentale bootcamp bestaat uit een mix van theorie en praktijk. In een relaxte en wisselende omgeving vergroot je inzicht in jezelf en ga je je grenzen beter begrijpen. Zoals een echte bootcamp betaamd, vinden de sessies plaats in de buitenlucht. We zoeken de frisse lucht en natuur op en zetten het fysieke en mentale systeem in beweging. Rennen mag, hoeft niet. En de modder laten we (in principe) ook links liggen.

Het is tijd voor de Mental Bootcamp

Voor wie

Voor iedereen, zowel individueel als in groeps of teamverband.

De bootcamp is maatwerk. 

Wil je met je bedrijf of organisatie aan de slag? Een Incompany programma is op aanvraag bespreekbaar. Bel mij voor de mogelijkheden.

Investering: Prijs op aanvraag

Is het tijd voor een goed grensverleggend gesprek?