Gewoon Doen

Verandering begint bij jezelf

Mental Coaching Gewoon Doen leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt ZIJN.

De Methode

Het is niet louter een methode, het is een manier van zijn… als ondernemer, leider, collega, partner, ouder, teamleider, leraar, werkgever of werknemer.

Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven, maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. Het geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens (jezelf). Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en dat met een gezond verstand. Je leert je emoties onder controle te houden en te leven vanuit je centrum, leert je gedrag te sturen. Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline.

Opleiding en programma’s

Het leven is niet alleen een leerproces, het is ook een groeiproces in het ontwikkelen naar een hoger bewustzijn. De opleiding Gewoon Doen is anders dan reguliere opleidingen. Om je in je element te voelen moet je leren hoe je eigen systeem functioneert, moet je meer kennis over jezelf hebben. Heel veel mensen zijn slim en intelligent, maar dat is niet de basis om gelukkig te zijn. Doordat je meer kennis hebt over jezelf, ontstaat er een enorme hoeveelheid creatief vermogen dat je kunt aanspreken. Volgens ons kan bijvoorbeeld een accountant zijn beroep beter uitoefenen wanneer hij ook Mental Coaching beheerst, omdat hij dan veel meer met afstand naar de mensen kan kijken en ze beter kan adviseren.

Vooral in deze tijd heb je veel te maken met mentale spanningen. Gewoon Doen moet je zien als een proces. Als investering in jezelf. Groeien in Zelfbewustzijn. Je bent steeds meer in staat om oude programmering te vervangen door nieuwe. Stap voor stap, woord voor woord. Het Gewoon Doen! Niet meer wantrouwend zijn tegenover het programmeren van je onderbewustzijn. Je weet dat het begint bij je gedachten. Het heeft gewoon tijd nodig. Blijf luisteren, blijf kijken, blijf leren en blijf met jezelf praten. Het is heel goed mogelijk om een geweldige carrière op te bouwen en ook nog een geweldig leven te hebben. De kunst is om balans te krijgen in bijvoorbeeld carrière, relatie en gezondheid.

Deelnemers aan de opleiding treden met elkaar in dialoog, gaan meer op zoek naar ideeën voor positieve verandering, vragen meer betrokkenheid van anderen en worden er meer toe aangezet het toekomstbeeld waar te maken.

Voor wie

Voor iedereen die zich gewoon GOED wil voelen, meer uit het leven wil halen en beter wil leren omgaan met stress, spanning en emotie. Een persoonlijkheid worden, die zich door niets of niemand uit balans laat halen!

De opleiding is gericht op het realiseren van daadwerkelijke gedragsverandering. Door het behalen van het Basic Certificaat kun je deelnemen aan de opleiding Gewoon Doen Pro. Wanneer beide opleidingen zijn afgerond, is er de mogelijkheid om Gewoon Doen Master te volgen.

In veel gevallen worden opleidingen geheel of gedeeltelijk door de werkgever, het UWV of andere instanties vergoed. En als je aan de voorwaarden voldoet, zijn bepaalde studiekosten aftrekbaar van de Belastingdienst!

De Opleidingen


Kennismaken?

Laten we afspreken!

Geen blog of aanbieding meer missen?

Laat je inspireren en werk stap voor stap aan je eigen ontwikkeling. Ontvang de blogs en nieuwsbrieven direct in je mail. Mis ze niet!