Pro – Doorgroeien

Je weet wie je wilt zijn!

Deelnemers treden met elkaar in dialoog, gaan meer op zoek naar ideeën voor positieve verandering, vragen meer betrokkenheid van anderen en worden er meer toe aangezet het toekomstbeeld waar te maken.

Zes bijeenkomsten die sterk gericht zijn op leiderschap (over jezelf). Om leren gaan met stress, accepteren, loslaten en het doorgronden van het systeem mens (jezelf). Hoe ga je om met prikkels van buitenaf? Hoe hou je balans in carrière, privéleven en gezondheid? Wat zijn jouw succesfactoren?

Inhoud

Wat leer je tijdens de opleiding?

Doorgronden van Mental Coaching Gewoon Doen

Verdieping in het coachen van jezelf

Doorgronden van het communicatieproces

Leiderschap op een hoger niveau

Weten wie je wilt zijn

Studiebelasting

Deze opleiding bestaat uit 6 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand. Literatuurstudie van circa 3 uur per week.

Voor wie?

Voor iedereen die zich verder wil bekwamen in Mental Coaching.

Je hebt een bijzondere sterke levensmissie. Je weet hoe jouw brein zich voortdurend ontwikkelt en je weet hoe je de juiste keuze moet maken. Je krijgt een goed inzicht in je eigen kracht als coach en leert deze op een natuurlijke, eigen wijze in te zetten. Een persoonlijkheid worden, die zich door niets of niemand uit balans laat halen. De Pro is gericht op het realiseren van daadwerkelijke gedragsverandering.

Investering

De totale investering van de Pro opleiding bedraagt €1125,-.

Dit is inclusief readers, studieboeken, koffie en thee. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je van ons een diploma.


Ben je toe aan de vervolgstap?

Laten we afspreken!