Dit is één van de beste dingen die je kunt doen

Geweldige boeken helpen je te begrijpen en ze helpen je om begrepen te voelen

Mental Coaching Gewoon Doen

Gewoon Doen is een ontdekkingsreis die verder gaat en zeer de moeite waard is. Het leert je anders en oplossingsgericht te denken en dat met gezond verstand.

Mental Coaching & ‘de Kracht van de Gedachte’

De weg naar geluk en succes is een lange reis. Een prachtige reis. Tijdens de reis sta je open voor invloeden van buitenaf en dat levert steeds nieuwe leermomenten op waardoor je blijft groeien.

Beter worden dan jezelf

We zijn -en worden- met zijn allen teveel voor de gek gehouden. We blijven maar geloven dat je alles, maar dan ook echt alles, moet opgeven voor een succesvolle sportcarrière. Succesvolle trainers, coaches, topsporters en veel anderen zijn ervan overtuigd dat alles moet wijken om kampioen te worden. Genieten van succes kan niet, je moet gewoon doorgaan. Relatie, gezin, gezondheid, niets telt. Ik weet zeker dat het anders kan! Daar wil ik bijzonder graag wat aan doen. In deze moderne tijd is het noodzakelijk dat de sporter, de coach, de mens meer leert over zichzelf. In deze snelle tijd is het belangrijk dat een sporter zich snel kan aanpassen.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)