Dit is één van de beste dingen die je kunt doen

Geweldige boeken helpen je te begrijpen en ze helpen je om begrepen te voelen

Mental Coaching Gewoon Doen

Gewoon Doen is een ontdekkingsreis die verder gaat en zeer de moeite waard is. Het leert je anders en oplossingsgericht te denken en dat met gezond verstand.

Mental Coaching & ‘de Kracht van de Gedachte’

De weg naar geluk en succes is een lange reis. Een prachtige reis. Tijdens de reis sta je open voor invloeden van buitenaf en dat levert steeds nieuwe leermomenten op waardoor je blijft groeien.

Beter worden dan jezelf

We zijn -en worden- met zijn allen teveel voor de gek gehouden. We blijven maar geloven dat je alles, maar dan ook echt alles, moet opgeven voor een succesvolle sportcarrière. Succesvolle trainers, coaches, topsporters en veel anderen zijn ervan overtuigd dat alles moet wijken om kampioen te worden. Genieten van succes kan niet, je moet gewoon doorgaan. Relatie, gezin, gezondheid, niets telt. Ik weet zeker dat het anders kan! Daar wil ik bijzonder graag wat aan doen. In deze moderne tijd is het noodzakelijk dat de sporter, de coach, de mens meer leert over zichzelf. In deze snelle tijd is het belangrijk dat een sporter zich snel kan aanpassen.