RENEW Mental Coaching

Een verandering vindt plaats als gewone mensen buitengewone dingen doen

Coachen, trainen en begeleiden van individuen en teams heeft altijd al mijn interesse gehad. Op zakelijk, privé en sportief gebied heb ik mijn bijdrage kunnen leveren. Anderen helpen zich te ontwikkelen en mensen in mijn omgeving een goed gevoel geven loopt als rode draad door mijn leven.

De afgelopen decennia heb ik me binnen diverse verkoop organisaties naast mijn sales taken ook nadrukkelijk bezig gehouden met het begeleiden en coachen van collega’s en teams. Tijdens deze periode heb ik geleerd dat het blijven ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden de beste investering is om beter te worden dan jezelf.

De verschillende opleidingen in combinatie met mijn praktische ervaring heeft bijgedragen de persoon te worden, die ik wil zijn. De opleiding tot Mental Coach was een logische vervolg stap. RENEW Mental Coaching is een direct uitvloeisel van mijn ambitie om mijn kwaliteiten, ervaring en kennis met de nodige passie in te zetten.

De huidige maatschappij transformeert in een steeds hoger tempo en velen onder ons hebben moeite de juiste balans te behouden. Jezelf mentaal kunnen coachen is een geweldig middel om de hectiek van alledag het hoofd te bieden. Rust, balans en je goed voelen willen we toch allemaal? RENEW Mental Coaching verzorgt individuele coaching, opleidingen, trainingen, lezingen, workshops en maatwerk coachingstrajecten.. Het investeren hierin levert je gegarandeerd winst op en is een prachtige weg om samen te bewandelen.


Roy Eric Beunk

Door de jaren heen heeft mijn leven zich afgespeeld tussen de passie voor sport en de uitdagende wereld van de sales. Persoonlijke groei en succes gingen hand in hand, maar belangrijker was de aandacht voor de mens. Anderen zien ontwikkelen en opbloeien, zowel fysiek als mentaal, is waar ik het voor deed. En nog steeds doe! Mijn levenservaring en kennis, zowel privé als zakelijk, zet ik dan ook graag in om te inspireren en te motiveren.

De mentale reis begon voor mij al in mijn jeugd en één ding dat ik tot vandaag heb gedaan is mijn hart en gevoel volgen.


Missie

RENEW wil mensen een goed gevoel geven en daardoor meer laten genieten van het leven.

Visie

RENEW heeft de overtuiging dat er door de markt, met name door de snelle maatschappij, de komende jaren een verhoogde vraag zal komen naar het mentale aspect van de mens.

Door deze branche te professionaliseren door middel van educatie en het delen van kennis willen wij de markt tegemoet komen in die vraag.

Ik heb Roy leren kennen als een ze er professioneel, to-the-point en empathisch persoon. Door het gebruik van onder andere “rake” metaforen en heldere kijk op zaken is hij echt een onderscheidend coach voor zowel particulieren als bedrijven.

Een echt mensen-mens met kennis van zaken.

Wim Snellenberg

Eigenaar FysioFit & de Vitalers