Lach, leef en geniet

Roy Eric Beunk

Een verandering vindt plaats als gewone mensen buitengewone dingen doen

Door de jaren heen heeft mijn leven zich afgespeeld tussen de passie voor sport en de uitdagende wereld van de sales. Persoonlijke groei en succes gingen hand in hand, maar belangrijker was de aandacht voor de mens. Anderen zien ontwikkelen en opbloeien, zowel fysiek als mentaal, is waar ik het voor deed. En nog steeds doe! Mijn levenservaring en kennis, zowel privé als zakelijk, zet ik dan ook graag in om te inspireren en te motiveren.

De mentale reis begon voor mij al in mijn jeugd en één ding dat ik tot vandaag heb gedaan, is hierbij mijn hart en gevoel volgen.

Sinds 1996 woon ik aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, waar ik met grote regelmaat al hardlopend, bootcampend of op de mountainbike geniet van het prachtige landschap. Sporten is voor mij altijd al een essentieel onderdeel van mijn leven geweest. Fitheid en me goed voelen zit nu eenmaal in mijn systeem en dat niet zonder reden. Ik kan ontzettend genieten van alles wat met sport te maken heeft, zowel actief als passief. Het coachen en de mentale aspecten binnen de sport hebben daarbij altijd al mijn interesse gehad.

Eén van mijn belangrijkste karakter kenmerken is, dat ik altijd het positieve als uitgangspunt neem. Het is de welbekende rode draad, die mij in mijn leven altijd houvast heeft gegeven. Voor mij staan plezier, goed voelen, genieten en geluk altijd al op de eerste plaats.

Mijn jeugd en de jaren erna, dienen voor mij nog dagelijks als referentiekader en belangrijke levensvragen toets ik steevast aan mijn eigen ervaringen en kennis. 

Na het afronden van mijn middelbare beroepsopleiding, ben ik mij verder gaan ontwikkelen binnen de detailhandel en business-to-business omgeving in diverse sales functies. Naast de dagelijkse commerciële taken, heb ik mij regelmatig beziggehouden met het begeleiden, opleiden en coachen van collega’s. Daarnaast heb ik mij in het coaching vak verdiept middels meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van training, coaching en het lezen van vakliteratuur.

De passie voor het begeleiden, opleiden, trainen en coachen van mensen, heb ik pas een aantal jaren geleden echt de ruimte gegeven. Mentale kracht en weerbaarheid zijn van groot belang in ons dagelijks leven. Niet alleen binnen de sport doe je er je voordeel mee, maar elke minuut van de dag. Zowel privé als zakelijk, draagt het bij aan een gezond, gelukkig en succesvol bestaan.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar nieuwe wegen om me verder te ontwikkelen, waarbij belangrijke succesfactoren, zoals gezondheid, gezin, relatie, vrijheid en mezelf ontwikkelen voorop stonden. Balans, avontuur, groeien, geluk, positiviteit en genieten zijn hierbij belangrijke kernwoorden gebleken.

Eén van deze wegen leidde mij naar het mooie vak van Mental Coaching.

Ben en Ido Middelkamp van Promeg (Professional Mental Coaching Group) hebben mij weten te enthousiasmeren om de opleiding tot Mental Coach te gaan volgen. Na het volgen van de volledige opleidingstraject heb ik me inmiddels als Businesscoach aan PROMEG verbonden.

Het is een inspirerend proces geweest, waarin ik tot hele mooie inzichten ben gekomen: ik ben een unieke persoonlijkheid, met unieke talenten en unieke kwaliteiten. Ik ben een persoon die er wezen mag. Enthousiasmeren, stimuleren, inspireren, genieten, balans en geven zijn voor mij belangrijke pijlers tot succes.

Mental Coaching “Gewoon Doen” heeft mij duidelijk gemaakt, dat mijn eigen positieve instelling en selftalk al vanaf mijn jeugd heeft bijgedragen aan mijn gelukkige en succesvolle leven. Zonder deze instelling had het heel anders kunnen lopen. Het anders denken zit al van jongs af aan in mijn systeem. Door elke dag bewust om te gaan met deze manier van denken, blijf ik mijn brein op een effectieve manier prikkelen en uitdagen. In de afgelopen jaren heb ik het ingebed in mijn systeem, waardoor ik mooie stappen heb kunnen maken op het mentale vlak en verdere groei in bewustzijn.

Mijn motto: Ik sta elke dag op met een glimlach, doe waar ik het meest van hou en geniet: het delen van mijn kennis. Dat is wat ik doe en wat ik graag zoveel mogelijk doe. Leef, lach, heb lief en geniet!

Wil jij ook je leven veranderen, weer kunnen genieten en zowel fysiek als mentaal je balans hervinden?

Laten we dan samen gaan bouwen aan iets moois!Ben je benieuwd naar mijn verhaal?

Laten we eens afspreken!

Geen blog of aanbieding meer missen?

Laat je inspireren en werk stap voor stap aan je eigen ontwikkeling. Ontvang de blogs en nieuwsbrieven direct in je mail. Mis ze niet!