Gewoon Doen Basic

Durf jij op zoek te gaan naar wie je wilt zijn? Wil jij op een gezonde manier
leiding geven aan jezelf? Je zoveel mogelijk goed voelen en doen wat jij wilt? Onafhankelijk van wat anderen van je willen?


De basis voor de cursus is de methode Gewoon Doen. Deze methode leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt zijn. Je leert dat je jezelf kunt veranderen en ontwikkelt je persoonlijke houding. Met een duidelijke missie, visie en doelen ga jij het leven aan! De cursus helpt je de handvaten te krijgen zodat jij weer vol vertrouwen en met een positieve attitude het leven aangaat. Mental Coaching Gewoon Doen helpt je om tegenslagen als uitdagingen te zien waarin jij je verder kan ontwikkelen als mens.


Tijdens de opleiding wisselen theorie en praktijk elkaar af. Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. De cursus geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens. Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en met een gezond verstand. Je leert je emoties onder controle te houden en te leven vanuit je centrum, leert je eigen gedrag te sturen. Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline.
De opleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling en op jezelf leren coachen.

Inhoud
Wat leer je tijdens de opleiding?
– Doorgronden van het mentale systeem
– Leider worden over jezelf
– Omgaan met emoties
– Duidelijke doelen stellen in al je succesfactoren
– Gedachten veranderen

Doelgroep
De opleiding is voor iedereen die zichzelf wil bekwamen in Mental Coaching, meer uit het leven wil halen en beter om wil leren gaan met stress, spanning en emotie. Als persoon, ondernemer, coach, directeur, leider, partner, ouder of als werkgever

Studiebelasting
Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur, eens per maand. Literatuurstudie van circa 2 uur per week.

Investering
De totale investering van de Basic cursus bedraagt €750,-
Dit is inclusief readers, studieboeken, koffie en thee.
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je van ons een deelname certificaat.​

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op voor meer informatie!