RENEW Mental Coaching

Coachen, trainen en begeleiden van individuen en teams heeft altijd al mijn interesse gehad. Zowel op zakelijk, privé en sportief gebied heb ik mijn bijdrage kunnen leveren. Anderen helpen zich te ontwikkelen en mensen in mijn omgeving een goed gevoel geven loopt als rode draad door mijn leven.

De afgelopen decennia heb ik me binnen diverse verkoop organisaties naast mijn sales taken ook nadrukkelijk bezig gehouden met het begeleiden en coachen van collega’s en teams. Tijdens deze periode heb ik geleerd dat het blijven ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden de beste investering is om beter te worden dan mijzelf.

De verschillende opleidingen in combinatie met mijn praktische ervaring heeft bijgedragen de persoon te worden, die ik wil zijn. De opleiding tot Mental Coach was aanleiding om de opgedane kennis en ervaringen breed uit te dragen. RENEW Mental Coaching is een direct uitvloeisel van mijn ambitie om mijn kwaliteiten, ervaring en kennis met de nodige passie in te zetten.

De huidige maatschappij transformeert in een steeds hoger tempo en velen onder ons hebben moeite de juiste balans te behouden. Jezelf mentaal kunnen coachen is een geweldig middel om de hectiek van alledag het hoofd te bieden. Rust, balans en je goed voelen willen we toch allemaal? RENEW Mental Coaching verzorgt individuele coaching trajecten, diverse opleidingen, lezingen, workshops en indien gewenst maatwerk coaching en training. Het investeren hierin levert je gegarandeerd winst op en is een prachtige weg om samen te bewandelen.

Missie

RENEW wil mensen een goed gevoel geven en daardoor meer laten genieten van het leven.

Visie

RENEW heeft de overtuiging dat er door de markt, met name door de snelle maatschappij, de komende jaren een verhoogde vraag zal komen naar het mentale aspect van de mens.
Door deze branche te professionaliseren door middel van educatie en het delen van kennis willen wij de markt tegemoet komen in de vraag.

Businesspartner PROMEG – powered by PROMEG