Verandering begint bij jezelf

Door anders te leren denken, oplossingsgericht, met gezond verstand en eerlijk zijn tegen jezelf, leer je beter om te gaan met stress, tegenslagen, negativiteit, beperkende overtuigingen en algehele gezondheid.

In de huidige maatschappij wordt het tempo van het dagelijkse leven meer en meer bepaald door de technologische ontwikkelingen. We worden elke dag geconfronteerd met een overdaad aan prikkels. Om deze overdaad aan prikkels en gedachten te managen is het belangrijk dat je jezelf kunt coachen. Hoe zorg jij ervoor dat je mentaal weerbaar bent en de maatschappij nog kunt bijbenen. Hoe kun je daarmee omgaan? Welke keuzes maak jij?

Iedereen heeft zelf de keuze welke kant hij of zij op wil. Stel doelen in je leven om je eigen ambities te realiseren. Het begint altijd met een gedachte, die gedachte bepaalt je gevoel, het gevoel bepaalt je gedrag en je gedrag bepaalt uiteindelijk je dagelijks functioneren in de huidige samenleving.

Leren omgaan met je emoties vereist grip krijgen op je denken. Verandering van je denken zal een effectieve bijdrage leveren aan betere kwaliteit van leven.
Steeds meer mensen maken gebruik van een Mental Coach om vooral zichzelf te leren coachen.

Een Mental Coach leert je om te gaan met je emoties, door uit te leggen hoe het eigen mentale systeem werkt met als basis denken, gevoel, zintuigen en bewustzijn in combinatie met je eigen lichaam. Mental Coaching is de nieuwe manier van zelfbewust denken en waarnemen, dat ontstaat door het proces van je oude gewoontes te doorbreken en vooral eerlijk te zijn tegen jezelf.
Een Mental Coach gaat uit van het Nu en leert je meer te genieten, je passie te volgen, meer succes en geluk te ervaren. Balans voor de toekomst is het uitgangspunt.
Mental Coaching is voor iedereen die zich gewoon goed wil voelen!
Wanneer jij je goed voelt presteer je beter en zul je meer succes hebben! Dit geldt ook voor ondernemers, managers en sporters. Succes is geen toeval, succes is een keuze!

Je kunt individueel of in groepsverband Mental Coaching trainingen en opleidingen volgen. Ook lezingen en trainingen voor bedrijven en verenigingen behoren tot de mogelijkheden. Lezingen, workshops, inspiratiesessies zijn op aanvraag in te plannen.
Door het coaching traject te doorlopen krijg je meer vertrouwen in jezelf, meer innerlijke rust en een positiever zelfbeeld. Het leert je anders en oplossingsgericht te denken en dat met gezond verstand.

Sta nu op en doe er wat aan, verander als je zelf wilt veranderen.
Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek! [Contactformulier]

Presentatie1