Roy Eric Beunk

Sinds 1996 woon ik aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, waar ik met grote regelmaat al hardlopend, bootcampend of op de mountainbike geniet van het prachtige landschap. Sporten is voor mij altijd al een essentieel onderdeel geweest van mijn leven. Zowel actief als passief kan ik ontzettend genieten van alles wat met sport te maken heeft, waarbij tennis op nummer één staat. Coaching en de mentale aspecten binnen de sport hebben altijd al mijn interesse gehad.

Eén van mijn belangrijkste karakter kenmerken is, dat ik altijd het positieve als uitgangspunt neem. Het is de welbekende rode draad, die mij in mijn leven altijd houvast heeft gegeven. Voor mij staan plezier, goed voelen, genieten en geluk altijd al op de eerste plaats.

nieuwbegin5

Mijn jeugd en de jaren erna, dienen voor mij nog dagelijks als referentiekader en belangrijke levensvragen toets ik steevast aan mijn eigen ervaringen en kennis.

Na het afronden van mijn middelbare beroepsopleiding, ben ik mij verder gaan ontwikkelen binnen de detailhandel en business-to-business omgeving in diverse sales functies. Naast de dagelijkse commerciële taken, heb ik mij regelmatig beziggehouden met het begeleiden, opleiden en coachen van collega’s. Daarnaast heb ik mij in het coaching vak verdiept middels meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van training, coaching en het lezen van vakliteratuur.

De passie voor het begeleiden, opleiden, trainen en coachen van mensen, heb ik pas een aantal jaren geleden echt de ruimte gegeven. Mentale kracht en weerbaarheid zijn van groot belang in ons dagelijks leven. Niet alleen binnen de sport doe je er je voordeel mee, maar elke minuut van de dag. Zowel privé als zakelijk, draagt het bij aan een gezond, gelukkig en succesvol bestaan.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar nieuwe wegen om me verder te ontwikkelen, waarbij belangrijke succesfactoren, zoals gezondheid, gezin, relatie, vrijheid en mezelf ontwikkelen voorop stonden. Balans, avontuur, groeien, geluk, positiviteit en genieten zijn hierbij belangrijke kernwoorden gebleken.

Eén van deze wegen leidde mij naar het mooie vak van Mental Coaching.

Ben en Ido Middelkamp van Promeg (Professional Mental Coaching Group) hebben mij weten te enthousiasmeren om de opleiding tot Mental Coach te gaan volgen. Na het volgen van de volledige opleiding (Basic, Pro, MEGD, Master)  heb ik me inmiddels als Businesscoach aan PROMEG verbonden.

Het is een inspirerend proces geweest, waarin ik tot hele mooie inzichten ben gekomen: ik ben een unieke persoonlijkheid, met unieke talenten en unieke kwaliteiten. Ik ben een persoon die er wezen mag. Enthousiasmeren, stimuleren, inspireren, genieten, balans en geven zijn voor mij belangrijke pijlers tot succes.

Mental Coaching “Gewoon Doen” heeft mij duidelijk gemaakt, dat mijn eigen positieve instelling en selftalk al vanaf mijn jeugd heeft bijgedragen aan mijn gelukkige en succesvolle leven. Het anders denken zit al van jongs af aan in mijn systeem. Door elke dag bewust om te gaan met deze manier van denken, blijf ik mijn brein op een effectieve manier constant prikkelen en uitdagen. In de afgelopen jaren heb ik het ingebed in mijn systeem, waardoor ik mooie stappen heb kunnen maken op het mentale vlak en verdere groei in bewustzijn.

Mijn motto: Ik sta elke dag op met een glimlach, doe waar ik het meest van hou en geniet: het delen van mijn kennis. Dat is wat ik doe en wat ik graag zoveel mogelijk doe. Leef, lach, heb lief en geniet!

Wil jij ook je leven veranderen, weer kunnen genieten en zowel fysiek als mentaal je balans hervinden?

Ik wil je graag helpen!!!

 

Geef een reactie