Persoonlijke groei gaat over het ontwikkelen van je eigen strategie rond het merk “ik”.

Wat is het belang van je persoonlijke uitstraling? En hoe optimaliseer je je eigen “ik”? Hoe kom je in een staat van flow, waarbij je je sterk en efficiënt voelt? Op je toppen van je kunnen en waar de geluk ervaring hoog is.

De flow-ervaring is van toepassing op het geluk van mensen op de werkvloer. Mensen geven aan dat ze zich in flow sterk en efficiënt voelen, op de top van hun kunnen, alert, de situatie meesteren zich totaal onbewust van zichzelf. Wat ze doen, doen ze zuiver om het doen. Werkomgevingen die flow vriendelijk zijn, helpen mensen om te streven naar persoonlijke ontwikkeling, waardoor hun productiviteit en voldoening toenemen. Flow ontstaat onder bepaalde omstandigheden, namelijk wanneer iemand iets wil bereiken wat moeilijk is (maar niet te moeilijk of te gemakkelijk), de moeite waard is, onmiddellijke feedback geeft, volledig geconcentreerd is in het moment en verlies van het bewustzijn van het zelf.

De optimale ervaring is dus iets dat wij doen gebeuren.

Wil je meer weten over de pijler persoonlijke groei? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op voor meer informatie!

Download hieronder de Werkgeluk flyer!