Vergroot je werkplezier

Het programma voor de werkvloer

Waar mensen met elkaar werken zullen op den duur ook situaties ontstaan waar de communicatie niet lekker verloopt of waar niet iedere medewerker even gemotiveerd is. Wanneer medewerkers weinig betrokken zijn in een organisatie komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan.

Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart die werk gerelateerd zijn. Werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, hogere kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid. Betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn niet alleen een verademing voor de sfeer en communicatie in een team, maar hebben ook een positieve invloed op de algemene productiviteit en de resultaten van een onderneming.


Werkgeluk

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkgeluk vergroten?

Dit nieuwe programma is ontwikkelt speciaal voor teams en afdelingen van bedrijven en organisaties. Met behulp van dit programma kijken we samen naar jouw organisatie en geven we je praktische tools om je team binnen een korte tijd hun werkgeluk te laten vergroten.

Inhoud

Dit programma richt zich op managers, leidinggevenden en medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op het gebied van werkgeluk, hun kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk willen toepassen.

Afhankelijk van de vraag wordt de verdere inhoud van de training bepaald, de basis is echter terug te brengen naar de volgende punten:

• Medewerkers leren hoe ze zelf hun werkgeluk kunnen vergroten

• Hoe kun je dit als organisatie faciliteren en meetbaar maken?

• Wat houdt gelukkig leidinggeven in en hoe pas je dit toe?

• Succesvol veranderingen teweegbrengen om een gelukkige(r) organisatie te worden

Doelgroep

Deze opleiding is in het bijzonder geschikt voor professionals werkzaam binnen het HR-vakgebied, managers, leidinggevenden en ondernemers om werkgeluk te implementeren binnen je organisatie.

Het werkgeluk programma is er voor veel verschillende soorten bedrijven en in vrijwel elke branche, waar verschillende teams of afdelingen met elkaar moeten samenwerken. Een bedrijfscoaching traject kan altijd worden georganiseerd.

Investering

In de basis bestaat het traject uit 6 bijeenkomsten van 3,5 uur, eens per maand met een totale investering van €1475,- per deelnemer. Literatuurstudie van circa 5 uur per week.

Uiteraard kan dit programma op aanvraag volledig worden aangepast aan jouw wensen, ideeën en bedrijf.


Gewoon Doen op de werkvloer

Een groot deel van onze tijd brengen we door op het werk. Hoe zou het zijn om op het werk een geweldige tijd te hebben? Uit onderzoek blijkt dat je wel 40 tot 50% van je eigen geluk zelf actief positief kunt beïnvloeden! Hoe kun je jouw werkplezier en werkgeluk zo optimaal mogelijk maken?

Dit nieuwe programma ontwikkelt op basis van de GEWOON DOEN methodiek, speciaal voor werknemers in bedrijven en organisaties. Met dit nieuwe programma GEWOON DOEN op de werkvloer leer je hoe je zelf je eigen werkgeluk kunt vergroten.

Inhoud

Hoe ziet jouw invulling van het leven eruit? Wat, hoe en waarom doe je de dingen, zoals jij ze doet? Hoe onafhankelijk ben je? Blijf je jezelf ontwikkelen? Wil je elke dag beter worden en leren van alle ervaringen en nieuwe uitdagingen? Werk je elke dag aan je mentale en fysieke gezondheid om je beter te voelen dan goed? Staat meer energie, meer balans en meer fitheid boven aan je agenda?

Doelgroep

Dit programma richt zich op medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op hun eigen werkgeluk en de kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk zelf willen toepassen.

Investering

Dit programma bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur eens per maand. De investering van dit programma GEWOON DOEN op de werkvloer bedraagt €1000,- per deelnemer. Dit is inclusief readers, studieboeken, koffie en thee. Literatuurstudie van circa 2 uur per week.

Kennismaken?

Laten we afspreken!

Heb ik je interesse gewekt?

Laten we eens sparren over de keuzes en mogelijkheden om je werkplezier te vergroten.

Werkgeluk Café - InformatiebijeenkomstPlezier en geluk op de werkvloer

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkgeluk vergroten? 

Het Werkgeluk Café is de uitgelezen plek om te sparren over geluk, plezier en mentale weerbaarheid op de werkvloer. Kom vrijblijvend naar één van de gratis informatiebijeenkomsten! 

Data: zie agenda voor beschikbare data. Aanmelden is verplicht!

Mag ik je verwelkomen? Meld je dan nu aan!