[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

De mentale proeverij

Gewoon een goed gesprek

Het brein gelooft simpelweg alles wat je het het meest verteld, dus hoe praat jij nu eigenlijk met jezelf? Wat zeg je als je tegen jezelf praat? Waarom doen we wat we doen en welke invloed hebben onze gedachten en overtuigingen? Ga het gesprek met jezelf aan en krijg inzicht in wie je bent en wie je wilt zijn In het leven draait het om het maken van keuzes en dat geldt ook voor de vormen van coaching. Ben je toe aan een 1-op-1 sessie, een team sessie, een mentale bootcamp of wil je één van de programma’s of opleidingen volgen? Een uitdagende keuze, waar ik je bij kan begeleiden. Via een intakegesprek bepalen we je uitdagingen en doelstellingen. Je bent van harte welkom!
Wat zeg je als je tegen jezelf praat?
Het Brein Praat is een interactief programma over je denken en doen. Waarom doen we wat we doen en welke invloed hebben onze gedachten en overtuigingen?
Je wordt dagelijks niet alleen door je omgeving geprikkeld, maar je grijze massa overtreft regelmatige een heftig debatterende Tweede Kamer. Hoe ga jij om met deze boeiende maar energie slurpende inwendige gesprekken? Krijg inzicht en leer met jezelf praten. Waar gaan we het over hebben met elkaar:
 • Denken en doen
 • Zintuigen en voelen
 • Emoties en zijn
 • Selftalk – Laat maar kletsen
 • Grenzen bestaan niet
 • Gedrag ben jij
 • Zelfbeeld
 • Positieve affirmaties
Het Programma In 3 sessies van 2 uur neem ik je mee in de wereld van BreinPraat en Gewoon Doen. In een relaxte en wisselende omgeving krijg je inzicht in jezelf en maak je de eerste stappen in je persoonlijke groei.

Het is tijd voor BreinPraat

Investering 395,- Dit is inclusief studiemateriaal, koffie en thee. Literatuurstudie van 3 uur per week. De sessies zullen in een kleine setting plaatsvinden met maximaal 6 personen. Het is ook mogelijk om BreinPraat als 1-op-1 traject te volgen. Bel mij voor de mogelijkheden. Is het tijd voor een goed gesprek?

Je gewoon goed voelen

Elke dag vol energie wakker worden en je constant goed voelen is toch wat je wilt. Het leven volop leven en genieten van alles wat een dag je brengt. Het is wat we eigenlijk allemaal willen, gewoon een leuker leven. De wereld om ons heen vertoont echter nogal wat scheurtjes. Gewoon een leuker en bevredigender leven? Mag ik je helpen de juiste richting te vinden?
Lach, leef en geniet

LeukerLeven

Jezelf leren coachen naar een leuker en bevredigender leven door individuele begeleiding begint bij een goed gesprek. Praten over de kloof tussen waar je nu staat en waar je wilt staan.
Je ervaart momenten van somberheid, angst, stress en onrust. Onzekerheid is je dagelijkse navigatie, die zwaar aan een update toe is. Moeheid en rusteloosheid spelen je parten. In momenten van rust pieker je je suf over de oorzaken en de gevolgen zonder ooit de oplossing te vinden. Je fysieke en mentale fitheid kun je niet los van elkaar zien. Het is net zout en peper. Ze zijn beide totaal verschillend, maar zonder deze twee is alles smaakloos. Je lijf geeft regelmatig signalen af in de vorm van pijntjes, die niets met je fysiek te maken hebben. Andersom heeft je mentale welbevinden enorm te lijden onder je fysieke gesteldheid. Balans is het toverwoord, maar is in veel gevallen de onderliggende oorzaak van de bovengenoemde klachten. Werken aan je fysiek door meer te bewegen vraagt discipline, maar is voor de meesten goed te doen. Jezelf mentaal op het goede spoor krijgen, vereist meer kennis en inzicht. Het brein zit nogal complex in elkaar en heeft een behoorlijk eigen willetje. Naast discipline zijn doorzettingsvermogen en wilskracht gevraagd om een werkelijke verandering te realiseren. Je gewoonten en routines werken gewoon op de automatische piloot door. Die heeft zijn eigen interne navigatie. Als mental coach begeleid ik je in je proces van verandering. We gaan samen werken aan oplossingen om de oude oorzaken en gevolgen aan te pakken. Je gaat weer doen wat je wilt doen. Samen het juiste perron vinden en via het goede spoor richting geluk, gezondheid, plezier en succes.

Het is tijd voor leuker leven

Kom eens proeven van het mentale menu tijdens een 1-op-1 coaching sessie. Je gaat aan de slag met:
 • Anders denken
 • Gewoonten en routines
 • Emoties
 • Succesfactoren
 • Zelfbeeld en selftalk
Je hebt zelf een enorme invloed op je eigen goed voelen en (mentale)fitheid. Ik kan je helpen de juiste balans op alle vlakken te vinden naar een leuker leven. Boek nu je 1-op-1 sessie en ontvang een roadmap van je eigen denken, inclusief een persoonlijkheidsprofiel en het boek Gewoon Doen van Ben Middelkamp. De eerste stap zetten is altijd spannend! Stuur je contactgegevens daarom gewoon naar mij toe en ik zal de eerste stap voor mijn rekening nemen. Het intake-gesprek is altijd gratis, dus kom eerst eens proeven!

Grenzen verleggen

Het begrip comfortzone houd je vaak tegen om meer te durven en te doen. Bij je geboorte waren er echter helemaal geen grenzen. Waar komen ze dan vandaan en hoe kom je ervan af? Het begrip comfortzone is een rekbaar begrip. Elk mens heeft zijn of haar eigen grenzen, die bepaald worden door je denken, je overtuigingen, je emoties en je opvoeding. Waar je grenzen liggen is een kwestie van op zoek gaan en nieuwe dingen gewoon doen. Je blijft meestal binnen je comfortzone, omdat het zo veilig en prettig voelt. Dit is een belangrijke reden, dat de meeste grenzen een vreemd terrein voor je zijn. Inzicht krijgen in wat je tegenhoudt en wat niet, laat vele grenzen al snel vervagen. Je persoonlijke grenzen verleggen vereist lef en doorzettingsvermogen.
Grensverleggend avontuur

Mental Bootcamp

Het Mental Bootcamp programma leert je de kracht van je gedachten ervaren en geeft inzicht welke invloed je eigen denken en emoties hebben op je gedrag. Durf jij kopje onder te gaan en de diepte op te zoeken?op te zoeken?
Mental Bootcamp is bedoeld voor iedereen die zich mentaal en fysiek wil uitdagen. Als je echt je kwaliteit van leven wilt verbeteren, dan wordt het tijd je grenzen op te zoeken. Waarmee ga je aan de slag:
 • Denken en vaardigheden
 • Aandacht en afleiding
 • Zintuigen en gevoel
 • Visualiseren en focus
 • Moed en angst
 • Flow en plezier
 • Rust en herstel
Het Programma De mentale bootcamp bestaat uit een mix van theorie en praktijk. In een relaxte en wisselende omgeving vergroot je inzicht in jezelf en ga je je grenzen beter begrijpen. Zoals een echte bootcamp betaamd, vinden de sessies plaats in de buitenlucht. We zoeken de frisse lucht en natuur op en zetten het fysieke en mentale systeem in beweging. Rennen mag, hoeft niet. En de modder laten we (in principe) ook links liggen.

Het is tijd voor de Mental Bootcamp

Voor wie Voor iedereen, zowel individueel als in groeps of teamverband. De bootcamp is maatwerk.  Wil je met je bedrijf of organisatie aan de slag? Een Incompany programma is op aanvraag bespreekbaar. Bel mij voor de mogelijkheden. Investering: Prijs op aanvraag Is het tijd voor een goed grensverleggend gesprek?

Gratis E-Book

Hoe kun je nu de kloof dichten tussen waar je nu staat en waar je graag wilt zijn? Wil je meer weten over de kracht van je gedachten en hoe jij aan je mentale weerbaarheid kunt werken? Download dan hier mijn gratis e-book

De mens complex eenvoudig

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]