Een krachtige ontdekkingsreis

Wil jij je leven buitengewoon maken? Is het tijd om je vastgeroeste gewoonten eens onder handen te nemen? Ik help je graag de juiste richting te vinden.

Als je streeft naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven, maar je bent nog op zoek naar de juiste impuls, lees dan vooral verder. Een goed samenspel en dito balans tussen je mentale en fysieke systeem zal al je aandacht vragen. Om je huidige leven te veranderen, zul je jezelf fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel moeten ontwikkelen. En deze uitdaging vraagt de nodige energie, durf, motivatie en veerkracht. Het vereist lef om keuzes te maken, maar het is de enige manier om een betere versie van jezelf te worden.

Een verandering van jezelf begint altijd van binnenuit. Als je wilt veranderen, verander dan ook.

De wereld om je heen zal als vanzelf met je mee veranderen.


Mental Coaching

Veranderen is best simpel, maar niet eenvoudig. Wanneer jij je goed voelt presteer je beter en zul je meer succes hebben! En wie wil er nu niet meer zelfvertrouwen hebben, meer innerlijke rust en een positiever zelfbeeld. In individuele of groepssessies leg ik uit welke invloed het denken en gedachten hebben op het gevoel en het gedrag. Dit inzicht is het begin van je verandering. Iedereen heeft zelf de keuze welke kant hij of zij op wil. Stel doelen in je leven om je eigen ambities te realiseren. Het begint altijd met een gedachte, die gedachte bepaalt je gevoel, het gevoel bepaalt je gedrag en je gedrag bepaalt uiteindelijk je dagelijks functioneren.

Gewoon Doen

In tien stappen naar zelfbewustzijn. Om inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent, is een verandering van denken nodig. Door anders te leren denken, oplossingsgericht, met gezond verstand en eerlijk zijn tegen jezelf, leer je beter om te gaan met stress, tegenslagen, negativiteit, beperkende overtuigingen en algehele gezondheid. Leren omgaan met je emoties vereist grip krijgen op je denken. Verandering van je denken zal een effectieve bijdrage leveren aan betere kwaliteit van leven.

Werkgeluk

Wanneer medewerkers in organisaties weinig betrokken zijn, komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart, die werk gerelateerd zijn. Meer werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, een hogere kwaliteit van dienstverlening en klant tevredenheid.

In het leven draait het om het maken van keuzes en dat geldt ook voor de vormen van coaching. Ben je toe aan een 1-op-1 sessie, een team sessie, een mentale bootcamp of wil je één van de programma’s of opleidingen volgen? Een uitdagende keuze, waar ik je bij kan begeleiden. Via een intake-gesprek bepalen we je uitdagingen en doelstellingen. Je bent van harte welkom in het prachtige pand van PROMEG in Hengelo, maar een stevige wandeling op de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal is ook een geweldige optie. Het gesprek duurt ongeveer een uur en de locatie zal in onderling overleg bepaalt worden.

Laten we kennismaken!

Een gratis intake-gesprek?

Laten we afspreken!