Werkgeluk Proeverij

Je carrière en geluk in balans

Vul je Leven met Zinvol en Uitdagend Werk

WerkGeluk

De opleiding is in het bijzonder geschikt voor professionals werkzaam binnen het HR-vakgebied, managers, leidinggevenden en ondernemers.

Gewoon Doen op de Werkvloer

Dit programma richt zich op medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op hun eigen werkgeluk en de kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk zelf willen toepassen.

Het recept voor werkgeluk

Doe Wat je Echt Graag wilt en Je zult Geen Dag in je Leven meer Werken

Bij werkgeluk gaat het om het hebben van positieve emoties en plezier op het werk, om de voldoening van het groeien en het benutten van het eigen talent en het kunnen bijdragen aan een hoger doel

De 5 pijlers naar succes en geluk

Betrokkenheid, bevlogenheid en motivatie verhogend

Gelukkige medewerkers zijn productiever, hebben meer plezier en werken beter samen

Vitale medewerkers zijn gelukkiger en gezonder

Vind Betekenis in de Zaken die je Voldoening en Plezier geven

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkplezier vergroten?

Wanneer medewerkers in organisaties weinig betrokken zijn, komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart, die werk gerelateerd zijn. Meer werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, een hogere kwaliteit van dienstverlening en klant tevredenheid. Met deze nieuwe programma’s leren je individuele medewerkers en leidinggevende, hoe ze zelf hun eigen werkgeluk kunnen vergroten, hoe je dit als organisatie kunt faciliteren, hoe je dit meetbaar maakt, wat gelukkig leidinggeven inhoudt en hoe je dit toepast en hoe je succesvol veranderingen teweegbrengt om een gelukkige(r) organisatie te worden.

 

Vraag: hoe en hoeveel investeer je in jezelf? En in de individuele medewerker, het team of de gehele organisatie?

Als bevlogenheid, betrokkenheid en motivatie extra aandacht nodig hebben of als onderwerpen zoals zingeving, autonomie, persoonlijke groei, vitaliteit, relaties (verbinden) en mentale weerbaarheid op de agenda staan, maar het ontbreekt aan kennis en inzichten, bezoek dan vrijblijvend één van de werkgeluk proeverijen.

 

Kom Vrijblijvend Proeven van het WerkGeluk Menu!

Contactgegevens

Van Speykstraat 10

7441 HV Nijverdal

06 253 39 263

info@renewmc.nl

Bereikbaar: 8.30 – 17.30 uur

Roy Eric Beunk

Als je ‘s ochtends opstaat, bedenk dan wat een kostbaar voorrecht het is om te leven, om te ademen, te denken, te genieten, lief te hebben.

Marcus Aurelius