Roy Beunk

Mental Coach

De stap die je niet durft te zetten, kan degene zijn die alles verandert

Als je 's ochtends opstaat, bedenk dan wat een kostbaar voorrecht het is om te leven, om te ademen, te denken, te genieten, lief te hebben

Marcus Aurelius

Mijn verhaal

Door de jaren heen heeft mijn leven zich afgespeeld tussen de passie voor sport en de uitdagende wereld van de sales. Persoonlijke groei en succes gingen hand in hand, maar belangrijker was de aandacht voor de mens. Anderen zien ontwikkelen en opbloeien, zowel fysiek als mentaal, is waar ik het voor deed. En nog steeds doe! Mijn levenservaring en kennis, zowel privé als zakelijk, zet ik dan ook graag in om je te inspireren en te motiveren.

De mentale reis begon voor mij al in mijn jeugd en één ding dat ik tot vandaag heb gedaan, is hierbij mijn hart en gevoel volgen.

Ik woon aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en je kunt me dan ook met grote regelmaat hardlopend, bootcampend of op de mountainbike tegenkomen. Het genieten van het prachtige landschap en de rustgevende natuur maakt het zoveel eenvoudiger om de hectiek van alle dag het hoofd te bieden. Sporten is voor mij altijd al een essentieel onderdeel van mijn leven geweest. Fitheid en me goed voelen zit nu eenmaal in mijn systeem en dat niet zonder reden. Het coachen en de mentale aspecten binnen de sport hebben daarbij altijd al mijn interesse gehad.

Mijn belangrijkste karakter eigenschappen: positiviteit en optimisme. Het is de welbekende rode draad, die mijn leven altijd houvast heeft gegeven. Voor mij staan plezier, goed voelen, genieten en geluk altijd al op de eerste plaats.

Mijn jeugd en de jaren erna, dienen voor mij nog dagelijks als referentiekader en belangrijke levensvragen toets ik steevast aan mijn eigen ervaringen en kennis.

Na het afronden van mijn middelbare beroepsopleiding, ben ik mij verder gaan ontwikkelen binnen de detailhandel en business-to-business omgeving in diverse sales functies. Naast commerciële taken, heb ik mij beziggehouden met het begeleiden, opleiden en coachen van collega’s. In mijn vrije tijd heb ik mij in het coaching vak verdiept en ontwikkelt middels opleidingen, cursussen en trainingen.

De passie voor het begeleiden, opleiden, trainen en coachen van mensen, heb ik zo’n 10 jaar geleden echt de ruimte gegeven. Mentale kracht en weerbaarheid zijn van groot belang in ons dagelijks leven. Niet alleen binnen de sport doe je er je voordeel mee, maar elke minuut van de dag. Zowel privé als zakelijk, draagt het bij aan een gezond, gelukkig en succesvol bestaan.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar nieuwe wegen om me verder te ontwikkelen, waarbij belangrijke succesfactoren, zoals gezondheid, gezin, relatie, vrijheid en mezelf ontwikkelen voorop stonden. Balans, avontuur, groeien, geluk, positiviteit en genieten zijn hierbij belangrijke kernwaarden gebleken.

Ik ben mij steeds bewuster geworden, dat mijn eigen positieve instelling en selftalk al vanaf mijn jeugd heeft bijgedragen aan mijn gelukkige en succesvolle leven. Het anders denken zit al van jongs af aan in mij. Door elke dag bewust om te gaan met deze manier van denken, blijf ik mijn brein op een effectieve manier prikkelen en uitdagen.

Mijn motto: Ik sta elke dag op met een glimlach, doe waar ik het meest van hou en geniet.

Mijn persoonlijkheid

Wat ik doe

Ik ben oprichter en eigenaar van RENEW Mental Coaching. Als Mental Coach houdt ik mij dagelijks bezig met Persoonlijke groei & Mindset Coaching, Werkgeluk en Mentale Weerbaarheid op de Werkvloer.

Wie ik ben

Ambitieus, gedreven, doorzetter, enthousiast, levensgenieter, authentiek, open, creatief, spontaan, optimist, integer, passievol en mensen-mens.

Wat mijn drijft

Gezondheid, vrijheid, avontuur, persoonlijke groei, positiviteit, humor, vriendelijkheid, liefde, genieten, zingeving en verbinding.

Missie & Visie

Missie

RENEW wil een substantiële bijdrage leveren aan een goede mentale gezondheid van alle mensen door te investeren in de weerbaarheid, de veerkracht en het algehele welbevinden. Mensen verdienen het om het leven met een constant goed gevoel te kunnen leven en meer te kunnen genieten.

Visie

RENEW heeft de overtuiging dat de samenleving, met name door de snelle verandering, toegenome druk en verharding van de maatschappij, in de komende jaren een verhoogde vraag zal genereren naar oplossingen op het gebied van de mentale weerbaarheid en het welzijn van het individu.

Mijn benadering

Positiviteit, optimisme en sportiviteit staan bij mij hoog in het vaandel. Genieten en me constant goed voelen is voor mij, van jongs af aan al, een essentieel onderdeel van mijn leven geweest. Hoe ik dit doe en welke rol ‘jezelf kunnen coachen’, hierbij speelt, wil ik graag zoveel mogelijk delen”.

Ik begrijp heel goed voor welke uitdagingen je elke dag weer wordt gesteld en welke impact dit op je welbevinden en gezondheid heeft. De hectiek van alle dag, het gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, stress en onrust, negatieve beïnvloeding en angst voor het onbekende en voor de dag van morgen zijn veel voorkomende factoren, die niet bijdragen aan een gelukkig leven. Ik help je graag om je mentale weerbaarheid op een hoger niveau te tillen en een stevig fundament te bouwen om je doelen te bereiken.

Vitaliteit, balans en geluk kun je niet los van elkaar zien. Een gezonde geest in een gezond lichaam laat je niet alleen nu goed leven, maar is ook de basis voor een succesvol en gelukkig leven in de toekomst.

Contactgegevens

Van Speykstraat 10

7441 HV Nijverdal

06 253 39 263

info@renewmc.nl

Bereikbaar: 8.30 – 17.30 uur

Roy Eric Beunk

Als je ‘s ochtends opstaat, bedenk dan wat een kostbaar voorrecht het is om te leven, om te ademen, te denken, te genieten, lief te hebben.

Marcus Aurelius