IK BEN ROY

MIJN VERHAAL

Waarom

Door de jaren heen heeft mijn leven zich afgespeeld tussen de passie voor sport en de uitdagende wereld van de sales. Persoonlijke groei en succes gingen hand in hand, maar belangrijker was de aandacht voor de mens. Anderen zien ontwikkelen en opbloeien, zowel fysiek als mentaal, is waar ik het voor deed. En nog steeds doe! Mijn levenservaring en kennis, zowel privé als zakelijk, zet ik dan ook graag in om je te inspireren en te motiveren.

De mentale reis begon voor mij al in mijn jeugd en één ding dat ik tot vandaag heb gedaan, is hierbij mijn hart en gevoel volgen.

Ik woon aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en je kunt me dan ook met grote regelmaat hardlopend, bootcampend of op de mountainbike tegenkomen. Het genieten van het prachtige landschap en de rustgevende natuur maakt het zoveel eenvoudiger om de hectiek van alle dag het hoofd te bieden. Sporten is voor mij altijd al een essentieel onderdeel van mijn leven geweest. Fitheid en me goed voelen zit nu eenmaal in mijn systeem en dat niet zonder reden. Het coachen en de mentale aspecten binnen de sport hebben daarbij altijd al mijn interesse gehad.

Mijn belangrijkste karakter eigenschappen: positiviteit en optimisme. Het is de welbekende rode draad, die mijn leven altijd houvast heeft gegeven. Voor mij staan plezier, goed voelen, genieten en geluk altijd al op de eerste plaats.

Mijn jeugd en de jaren erna, dienen voor mij nog dagelijks als referentiekader en belangrijke levensvragen toets ik steevast aan mijn eigen ervaringen en kennis.

Na het afronden van mijn middelbare beroepsopleiding, ben ik mij verder gaan ontwikkelen binnen de detailhandel en business-to-business omgeving in diverse sales functies. Naast commerciële taken, heb ik mij beziggehouden met het begeleiden, opleiden en coachen van collega’s. In mijn vrije tijd heb ik mij in het coaching vak verdiept en ontwikkelt middels opleidingen, cursussen en trainingen.

De passie voor het begeleiden, opleiden, trainen en coachen van mensen, heb ik zo’n 10 jaar geleden echt de ruimte gegeven. Mentale kracht en weerbaarheid zijn van groot belang in ons dagelijks leven. Niet alleen binnen de sport doe je er je voordeel mee, maar elke minuut van de dag. Zowel privé als zakelijk, draagt het bij aan een gezond, gelukkig en succesvol bestaan.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar nieuwe wegen om me verder te ontwikkelen, waarbij belangrijke succesfactoren, zoals gezondheid, gezin, relatie, vrijheid en mezelf ontwikkelen voorop stonden. Balans, avontuur, groeien, geluk, positiviteit en genieten zijn hierbij belangrijke kernwaarden gebleken.

Ik ben mij steeds bewuster geworden, dat mijn eigen positieve instelling en selftalk al vanaf mijn jeugd heeft bijgedragen aan mijn gelukkige en succesvolle leven. Het anders denken zit al van jongs af aan in mij. Door elke dag bewust om te gaan met deze manier van denken, blijf ik mijn brein op een effectieve manier prikkelen en uitdagen.

Mijn persoonlijkheid

Wat ik doe

Ik ben oprichter en eigenaar van RENEW Mental Coaching. Als Mental Coach houdt ik mij dagelijks bezig met Persoonlijke groei & Mindset Coaching, Werkgeluk en Mentale Weerbaarheid op de Werkvloer.

Wie ik ben

Ambitieus, gedreven, doorzetter, enthousiast, levensgenieter, authentiek, open, creatief, spontaan, optimist, integer, passievol en mensen-mens.

Wat mij drijft

Gezondheid, vrijheid, avontuur, persoonlijke groei, positiviteit, humor, vriendelijkheid, liefde, genieten, zingeving en verbinding.

Als je interesse is gewekt en je wilt ontdekken wat ik voor je kan betekenen, laat dan hier je gegevens achter. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Ik sta klaar om je te helpen.

LATEN WE KENNISMAKEN

Betrokken en bevlogen

Persoonlijk en snel contact

Direct en duidelijke communicatie

Professioneel denken en handelen

Mijn benadering

Positiviteit, optimisme en sportiviteit zijn voor mij fundamentele waarden voor. Mezelf goed voelen en genieten zijn altijd essentieel geweest in mijn leven, en ik wil graag met jou delen hoe ‘jezelf kunnen coachen’ hierbij een rol speelt. Ik begrijp de uitdagingen waar je dagelijks voor staat en de impact hiervan op je welbevinden en gezondheid. De hectiek van het dagelijks leven, het gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, stress en onrust, negatieve invloeden en angst voor het onbekende en morgen dragen niet bij aan een gelukkig leven.

Ik help je graag om je mentale veerkracht naar een hoger niveau te tillen en een stevig fundament te leggen om je doelen te bereiken. Vitaliteit, balans en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde geest in een gezond lichaam stelt je niet alleen in staat om nu goed te leven, maar vormt ook de basis voor een succesvol en gelukkig leven in de toekomst.

De stap die je niet durft te zetten, kan degene zijn die alles verandert

Missie

RENEW wil een substantiële bijdrage leveren aan een goede mentale gezondheid van alle mensen door te investeren in de weerbaarheid, de veerkracht en het algehele welbevinden. Mensen verdienen het om het leven met een constant goed gevoel te kunnen leven en meer te kunnen genieten.

Visie

RENEW heeft de overtuiging dat de samenleving, met name door de snelle verandering, toegenome druk en verharding van de maatschappij, in de komende jaren een verhoogde vraag zal genereren naar oplossingen op het gebied van de mentale weerbaarheid en het welzijn van het individu.

Whitepaper

Brochures

Ebook

y

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen? Sluit je dan aan bij RENEW en ontvang nieuwsbrieven, updates en meer...

Nov 23

Volgende Nieuwsbrief

Dec 23

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuws

Geen blog, nieuwsbrief, aanbieding of nieuwe ontwikkeling meer missen? Maak stappen en leer jezelf begeleiden door de inspirerende kennis en feitjes van RENEW te ontvangen.

RENEW

Persoonlijke Groei & Mindset Coaching

7441 HV, van Speykstraat 10 Nijverdal

info@renewmc.nl

(+31) 6 253 39 263

Ontdek

Opleidingen

Whitepapers

Ebook

Lezingen

Nieuws & Blogs

Algemeen

Voorwaarden & Condities

Disclaimer

Privacyverklaring (EU)

Cookiebeleid (EU)

Imprint

En meer

Over

Bootcamp

Wandelcoaching

Geverifieerd door MonsterInsights