COACHING . TRAINING . WORKSHOP

Opleidingen & Programma’s

Verandering begint bij jezelf

Welkom op de pagina met het totale coachings- en opleidingen aanbod. Ga je voor een opleiding, een individuele- of team coaching, een workshop of een lezing, dan vind je hieronder alle mogelijkheden op een rij. Het cursusaanbod bestaat uit diverse opleidingen op het gebied van de methode Gewoon Doen, WerkGeluk, diverse workshops, ondernemerscoaching, wandelcoaching en natuurlijk is er ook ruimte voor individuele coachingstrajecten. Ook maatwerktrajecten behoren tot de mogelijkheden. Maak je keuze, schrijf je in en we zien elkaar binnenkort. Twijfel je over de juiste keuze of heb je vragen plan dan een vrijblijvend advies gesprek met me in.

Gewoon Doen opleidingen

WerkGeluk Programma's

WerkGeluk

Dit programma richt zich op managers, leidinggevenden en medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op het gebied van werkgeluk, hun kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk willen toepassen. Afhankelijk van de vraag wordt de verdere inhoud van de training bepaald, de basis is echter terug te brengen naar de volgende punten: Medewerkers leren hoe ze zelf hun werkgeluk kunnen vergroten. Hoe kun je dit als organisatie faciliteren en meetbaar maken? Wat houdt gelukkig leidinggeven in en hoe pas je dit toe? Succesvol veranderingen teweegbrengen om een gelukkige(r) organisatie te worden

Doelgroep

Deze opleiding is in het bijzonder geschikt voor professionals werkzaam binnen het HR-vakgebied, managers, leidinggevenden en ondernemers om werkgeluk te implementeren binnen je organisatie. Het werkgeluk programma is er voor veel verschillende soorten bedrijven en in vrijwel elke branche, waar verschillende teams of afdelingen met elkaar moeten samenwerken. Een bedrijfscoaching traject kan altijd worden georganiseerd.

Gewoon Doen op de Werkvloer

Hoe ziet jouw invulling van het leven eruit? Wat, hoe en waarom doe je de dingen, zoals jij ze doet? Hoe onafhankelijk ben je? Blijf je jezelf ontwikkelen? Wil je elke dag beter worden en leren van alle ervaringen en nieuwe uitdagingen?
Werk je elke dag aan je mentale en fysieke gezondheid om je beter te voelen dan goed? Staat meer energie, meer balans en meer fitheid boven aan je agenda?

Doelgroep

Dit programma richt zich op medewerkers van bedrijven en organisaties die zich willen focussen op hun eigen werkgeluk en de kennis over gelukkig werken willen vergroten en dit ook in de praktijk zelf willen toepassen.

Ondernemerscoaching

Wij gaan een aantal maanden lekker aan het werk. Na een eerste gesprek gaan we je focus punten in kaart brengen. We spreken elkaar regelmatig, waarbij de locatie afwisselend binnen en buiten zal zijn, maar zeker niet binnen je eigen werkomgeving of kantoor. We bespreken wat nodig is. Je krijgt mijn volledige commitment en 1-op-1 aandacht.

Met focus, structuur en een heldere werkwijze werken we aan je persoonlijke groei en succesfactoren. Het werken aan het inzicht in jezelf, je mentale weerbaarheid en veerkracht staat voorop.

Het is een proces. Voor nu en in de toekomst.

Doelgroep

(Zelfstandig) Ondernemers

Directie-/managementleden

Leidinggevenden

Individueel-/team Plan

Individuele Coaching

Het individuele coachingsplan is speciaal bedoeld voor mensen, die meer uit het leven willen halen? Beter willen kunnen omgaan met stress? En willen werken aan een betere mindset en de mentale weerbaarheid willen vergroten? In een 1-op-1 setting gaan we samen de uitgangspunten bepalen, doelen vaststellen en werken aan de gewenste resultaten.

Het individuele coachingsplan bestaat uit een startpakket van 5 sessies à 1,5 uur.

Team Coaching

Team coaching is speciaal bedoeld voor groepen, (sport)teams die willen werken aan samenwerken, communicatie, discipline en eenheid met de mentale kracht en weerbaarheid als uitgangspunt.

Het team coachingsplan is maatwerk. Het is afhankelijk van de groeps-/teamgrootte en het type (organisatie/bedrijf/sport).

Tijdspad en opzet in onderling overleg mogelijk.

Workshops

De natuurlijke weg naar flow en balans

Wandelcoaching

Ontdek nieuwe wegen naar geluk en wandel mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug of door het prachtige Reggedal. Leer nieuwe mensen kennen, verkrijg nieuwe inzichten, werk aan je mentale gezondheid en ga sparren over onderwerpen als zingeving, autonomie, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid, veerkracht en vitaliteit.

Wisselende natuurlijke omgevingen zorgen voor meer creativiteit en verfrissende inzichten

De stilte creëert rust en ruimte in je hoofd, waardoor je je beter kunt concentreren, vrijer en helderder kunt denken, en makkelijker keuzes kunt maken

In de natuur komen gedachten en gevoelens letterlijk in beweging

In de natuur kun je echt even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en patronen

Zowel privé als zakelijk te boeken. Informeer naar de mogelijkheden

Whitepaper

Brochures

Ebook

y

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen? Sluit je dan aan bij RENEW en ontvang nieuwsbrieven, updates en meer...

Nov 23

Volgende Nieuwsbrief

Dec 23

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuws

Geen blog, nieuwsbrief, aanbieding of nieuwe ontwikkeling meer missen? Maak stappen en leer jezelf begeleiden door de inspirerende kennis en feitjes van RENEW te ontvangen.

RENEW

Persoonlijke Groei & Mindset Coaching

7441 HV, van Speykstraat 10 Nijverdal

info@renewmc.nl

(+31) 6 253 39 263

Ontdek

Opleidingen

Whitepapers

Ebook

Lezingen

Nieuws & Blogs

Algemeen

Voorwaarden & Condities

Disclaimer

Privacyverklaring (EU)

Cookiebeleid (EU)

Imprint

En meer

Over

Bootcamp

Wandelcoaching

Geverifieerd door MonsterInsights