Lezingen

Mental Coaching & WerkGeluk

Beginnen is de moeilijkste stap

Als je 's ochtends opstaat, bedenk dan wat een kostbaar voorrecht het is om te leven, om te ademen, te denken, te genieten, lief te hebben

Marcus Aurelius
Jouw weg naar succes

WerkGeluk Proeverij

Wanneer medewerkers in organisaties weinig betrokken zijn, komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart, die werk gerelateerd zijn. Meer werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, een hogere kwaliteit van dienstverlening en klant tevredenheid

Kom proeven tijdens een lezing in het WerkGeluk Café

Geef je zakelijke leven een boost

Werk aan je succesfactoren voor meer privé werk balans

Inzicht in de 5 Pijlers van WerkGeluk

Werken aan je innerlijke leiderschap

Vrijblijvend en Gratis

Geluk Is Een Gevoel

    Het was gisteren Internationale Dag van het Geluk. Een dag waar extra aandacht wordt besteed aan meer plezier, vrolijkheid, blijdschap en geluk. En dat is natuurlijk mooi! Maar wat is dat geluk dan? En wat zorgt er dan voor meer plezier en vrolijkheid?...
de natuurlijke weg naar flow en balans

WandelCoaching

Ontdek nieuwe wegen naar geluk en wandel mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug of door het prachtige Reggedal. Leer nieuwe mensen kennen, verkrijg nieuwe inzichten, werk aan je mentale gezondheid en ga sparren over onderwerpen als zingeving, autonomie, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid, veerkracht en vitaliteit.

Wisselende natuurlijke omgevingen zorgen voor meer creativiteit en verfrissende inzichten

De stilte creëert rust en ruimte in je hoofd, waardoor je je beter kunt concentreren, vrijer en helderder kunt denken, en makkelijker keuzes kunt make

In de natuur komen gedachten en gevoelens letterlijk in beweging

In de natuur kun je echt even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en patronen

Zowel privé als zakelijk te boeken. Informeer naar de mogelijkheden

Roy is de meest gedreven coach die ik heb mee mogen maken, hij kan als geen ander zich inleven in jouw probleem. De invalshoeken die Roy gebruikt, geven jou handvatten om stappen te maken. Geen tijd verspillen Roy bellen!

Jannes de Lange

Manager, Slager Industrïele Dienstverlening

Roy is altijd vermogend en doortastend in zijn aanpak. Hij weet op een heldere en persoonlijke manier jouw systeem bloot te leggen . De sleutel ligt bij jezelf en Roy weet waar je hem kan vinden. Persoonlijk en doortastend met oog voor detail!

Ron Hendriks

Managing Director, Van Beek Ingenieurs

Testimonials

Ik heb Roy leren kennen als een zeer professioneel, to-the-point en empathisch persoon. Door het gebruik van onder andere “rake” metaforen en heldere kijk op zaken is hij echt een onderscheidend coach voor zowel particulieren als bedrijven. Een echt mensen-mens met kennis van zaken!

Wim Snellenberg

Manueeltherapeut/Eigenaar, FysioFit & de Vitalers

Je Gratis eBook

Hoe kun je nu de kloof dichten tussen waar je nu staat en waar je graag wilt zijn? Wil je meer weten over de kracht van je gedachten, de rol van stress, je emoties en hoe jij je mentale weerbaarheid kunt vergroten? Download dan hier mijn gratis e-book!

Whitepapers

Denken, durven en doen met focus op je gedachten, emoties, gevoel en gedrag. Jezelf mentaal kunnen coachen is een geweldig middel om de hectiek van alledag, zowel privé als zakelijk, het hoofd te bieden. Voor meer kennis en inzicht download hier de whitepapers!

Cursus Aanbod

Interesse in de opleiding Mental Coaching Gewoon Doen, Werkgeluk of één van de andere programma’s? Schrijf je dan nu direct in!

Vind Je Balans. Bepaal Je Doelen. Ga De Uitdaging Aan. En Beloon Jezelf.

 

 

Elk mens zit (gelukkig) anders in elkaar, de één opent zichzelf net wat sneller dan de ander en praat gemakkelijker over zijn gevoel en uitdagingen. De stap naar Mental Coaching is een uitdagende stap, maar ik kan uit ervaring spreken dat de opluchting en de kracht die mensen eruit halen erg groot is. Anders leren denken is een uitdaging op zich, maar wil jij niet elke dag met een lach uit je bed komen? Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ik kan je laten ervaren welke invloed jij op je eigen welbevinden kunt uitoefenen. Als jij streeft naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven, maar je bent nog op zoek naar de juiste impuls,kom dan eens kennismaken. Samen de juiste weg vinden is leuker dan alleen!

Contactgegevens

Van Speykstraat 10

7441 HV Nijverdal

06 253 39 263

info@renewmc.nl

Bereikbaar: 8.30 – 17.30 uur

Roy Eric Beunk

Als je ‘s ochtends opstaat, bedenk dan wat een kostbaar voorrecht het is om te leven, om te ademen, te denken, te genieten, lief te hebben.

Marcus Aurelius