Beginnen is de moeilijkste stap

Mental Coaching & Werkgeluk

Proeverij . Lezing . Workshop

Betrokken en bevlogen

Persoonlijk en snel contact

Direct en duidelijke communicatie

Professioneel denken en handelen

Jouw weg naar succes

WerkGeluk Proeverij

Wanneer medewerkers in organisaties weinig betrokken zijn, komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart, die werk gerelateerd zijn. Meer werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, een hogere kwaliteit van dienstverlening en klant tevredenheid

Kom proeven tijdens een lezing in het WerkGeluk Café

Geef je zakelijke leven een boost

Werk aan je succesfactoren voor meer privé werk balans

Inzicht in de 5 Pijlers van WerkGeluk

Werken aan je innerlijke leiderschap

Vrijblijvend en Gratis

De natuurlijke weg naar flow en balans

Wandelcoaching

Ontdek nieuwe wegen naar geluk en wandel mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug of door het prachtige Reggedal. Leer nieuwe mensen kennen, verkrijg nieuwe inzichten, werk aan je mentale gezondheid en ga sparren over onderwerpen als zingeving, autonomie, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid, veerkracht en vitaliteit.

Wisselende natuurlijke omgevingen zorgen voor meer creativiteit en verfrissende inzichten

De stilte creëert rust en ruimte in je hoofd, waardoor je je beter kunt concentreren, vrijer en helderder kunt denken, en makkelijker keuzes kunt maken

In de natuur komen gedachten en gevoelens letterlijk in beweging

In de natuur kun je echt even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en patronen

Zowel privé als zakelijk te boeken. Informeer naar de mogelijkheden

Mooie woorden

Roy is de meest gedreven coach die ik heb mee mogen maken, hij kan als geen ander zich inleven in jouw probleem. De invalshoeken die Roy gebruikt, geven jou handvatten om stappen te maken. Geen tijd verspillen Roy bellen!

Jannes de Lange

Manager, Slager Industriële Dienstverlening

Ga De Uitdaging Aan En Beloon Jezelf

Bij RENEW MENTAL COACHING begrijpen we dat iedereen uniek is en zich in zijn eigen tempo openstelt als het gaat om het bespreken van hun gevoelens en uitdagingen. De stap zetten naar Mental Coaching lijkt misschien ontmoedigend, maar je kunt er zeker van zijn dat de opluchting en empowerment die de cliënten ervaren enorm is. Anders leren denken is een uitdaging op zich, maar wil jij niet elke dag met een glimlach wakker worden? Je lichaam en geest zijn met elkaar verweven en ik kan je laten zien hoe je je eigen welzijn kunt beïnvloeden. Als je streeft naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven, maar nog steeds op zoek bent naar de juiste inspiratie, nodig ik je uit om kennis met RENEW te komen maken. Samen de juiste weg vinden is leuker dan alleen.

Mooie woorden

Roy is altijd vermogend en doortastend in zijn aanpak. Hij weet op een heldere en persoonlijke manier jouw systeem bloot te leggen . De sleutel ligt bij jezelf en Roy weet waar je hem kan vinden. Persoonlijk en doortastend met oog voor detail!

Ron Hendriks

Managing Director, Van Beek Ingenieurs

workshops

Daag je brein uit en stijg boven jezelf uit

BreinSlim

Het BreinSlim programma is onderdeel van MeesterBrein en is speciaal bedoeld voor individuen, zowel jong als oud, die het maximale uit het leven willen halen. Het heeft tot doel het stressmanagement te helpen verbeteren, een sterkere mentaliteit te ontwikkelen en de mentale veerkracht te vergroten. Het programma richt zich op het vergroten van basiskennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van mindsetontwikkeling en mentale veerkracht.

Zeg Ja Tegen Stress

Een workshop voor jong en oud. Bijzonder geschikt voor tieners, jongeren en ouders en onderwijsinstellingen, die willen investeren in de mentale weerbaarheid. Tijdens deze interactieve workshop gaan we aan de slag met het signaleren van stress en ga jij ervaren wat stress inhoudt. Je doet inzichten op voor jezelf, voor een ander en als ouder en krijgt handvatten aangereikt hoe jij kunt omgaan met stress.

Bootcamp

Wil jij als individu, team of organisatie werken aan meer inzicht en vaardigheden op het gebied van mentale weerbaarheid? Zijn autonomie, competenties en verbondenheid dagelijkse uitdagingen? Deze mentale bootcamp buiten in de natuur daagt je uit de grenzen te verleggen en geeft je de handvatten om met de opgedane kennis mooie stappen in je persoonlijke ontwikkeling te maken.

Mooie woorden

Ik heb Roy leren kennen als een zeer professioneel, to-the-point en empathisch persoon. Door het gebruik van onder andere “rake” metaforen en heldere kijk op zaken is hij echt een onderscheidend coach voor zowel particulieren als bedrijven. Een echt mensen-mens met kennis van zaken!

Wim Snellenberg

Manueeltherapeut/Eigenaar, Fysiofit & De Vitalers

Whitepaper

Brochures

Ebook

y

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen? Sluit je dan aan bij RENEW en ontvang nieuwsbrieven, updates en meer...

Nov 23

Volgende Nieuwsbrief

Dec 23

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuws

Geen blog, nieuwsbrief, aanbieding of nieuwe ontwikkeling meer missen? Maak stappen en leer jezelf begeleiden door de inspirerende kennis en feitjes van RENEW te ontvangen.

RENEW

Persoonlijke Groei & Mindset Coaching

7441 HV, van Speykstraat 10 Nijverdal

info@renewmc.nl

(+31) 6 253 39 263

Ontdek

Opleidingen

Whitepapers

Ebook

Lezingen

Nieuws & Blogs

Algemeen

Voorwaarden & Condities

Disclaimer

Privacyverklaring (EU)

Cookiebeleid (EU)

Imprint

En meer

Over

Bootcamp

Wandelcoaching

Geverifieerd door MonsterInsights