Mentale proeverij

Met een frisse kop het nieuwe jaar in

Goede voornemens? Gewoon doen! Makkelijker gezegd dan gedaan, want het volhouden dat wil nog wel eens tegenvallen. Verandering van gewoonten is een uitdaging op zich en dan vooral een mentale. Dat geldt ook voor het omgaan met stress, spanningen, emoties en negatieve gedachten.

Het liefst wil je je natuurlijk goed voelen met rust in je hoofd, maar hoe doe je dat dan?

Wil jij met een frisse kop, vol energie en nieuwe inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen.

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Aantal deelnemers per groep: max. 8

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die…! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen! Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale weerbaarheid!

Deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

De mens complex eenvoudig