Gewoon doen is simpeler gezegd dan gedaan, hoor ik velen zeggen! En dat klopt!

Het doen wordt namelijk vooraf gegaan door het denken. Het denken wordt gevoedt door je gedachten, je emoties, je gevoel en je overtuigingen. En dat is een heleboel om rekening mee te houden.

Durf jij te beweren, dat je alle emoties (+/- 250) onder controle hebt? Durf jij te beweren, dat jij je bewust bent van alle gedachten (60-80.000 p.dag) die je hersenen verwerken? En hoe zit het met je gevoelens en overtuigingen?

We willen allemaal meer rust, balans, vitaliteit, energie en geluk ervaren, maar gaan voorbij aan de kracht van het mentale systeem. De afgelopen maanden hebben aangetoond, dat de gemiddelde mentale weerbaarheid en veerkracht zwaar onder druk staan. Discipline en wilskracht lijken soms ver te zoeken. Laat staan ons zelfbeeld en zelfkennis.

Wil jij niet elke ochtend met een glimlach uit je bed komen? Wil jij weten hoe je je eigen welbevinden positief kunt beïnvloeden?

Jezelf mentaal kunnen coachen is een geweldig middel om de hectiek van alledag het hoofd te bieden. Het betekent wel een verandering in denken en de methode Gewoon Doen is daar, bij uitstek, geschikt voor. Simpel en effectief!

Als jij streeft naar een gezonder, bewuster en gelukkiger leven, laten we dan eens afspreken! Ik ga graag het gesprek met je aan!

Dus durf jij ervoor te gaan?
Gewoon doen!

Voor meer info over de methode, de coaching, opleidingen en programma’s: https://renewmc.nl

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)