Thuiswerken is de ideale oplossing om privé en zakelijk goed te combineren. Tenminste? In deze tijden van corona is het thuiswerken geen luxe meer maar een must.

Een verplichting met ongelooflijk veel nieuwe uitdagingen! De rust op de privé werkvloer is ver te zoeken met partner en kinderen met hun eigen tijdsindeling en behoeften. Geen collega’s meer om je heen, het aantal sociale contacten dat vermindert, het gemis van het schouderklopje, gebrek aan structuur en natuurlijk de ontbrekende vrijdagmiddag borrel.

Hoe blijf je nu gemotiveerd, betrokken en bevlogen?
Hoe ga je nu om met de nieuwe vrijheden?
Hoe zorg je nu voor structuur, vitaliteit en plezier?

Werkplezier of werkgeluk vraagt om nieuwe inzichten en focus op de mentale en fysieke aspecten in de dagelijkse praktijk.

Wil jij de voordelen van werkplezier zelf ervaren? Maak dan vrijblijvend kennis met de opleidingen Werkgeluk en Gewoon Doen op de werkvloer.

Laten we eens afspreken om samen deze spannende en uitdagende periode te meesteren!

Naar het contactformulier: CONTACT

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mentale proeverijMet een frisse kop het nieuwe jaar in

Wil jij met een frisse kop, nieuwe energie en inzichten het nieuwe jaar in? Loop dan eens mee over de prachtige Sallandse Heuvelrug. Nieuwe mensen leren kennen en sparren over onderwerpen als zingeving, persoonlijke groei, mentale weerbaarheid en vitaliteit. Ga je alleen wandelen en lekker kletsen? Laat je door mij gewoon eens verrassen en uitdagen!

Waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug (start)

Wanneer: Vertrek elke vrijdagmiddag 14.00 uur en zaterdagochtend 8.30 uur (duur ca 2 uur). Start vrijdag 10 december. Actie loopt tot maart 2022!

Voor wie: voor iedereen die er even uit wil, die de zinnen wil verzetten, die nieuwe prikkels kan gebruiken, die nieuwe uitdagingen aan wil gaan, die...! Voor iedereen die zich gewoon een beetje beter en vitaler wil voelen!

En de deelname is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht!

(Graag even aanmelden i.v.m. de geldende corona richtlijnen)