Het brein is onlosmakelijk verbonden met je lichaam. Wat er in je hoofd speelt, heeft onmiddellijk invloed op je zenuwstelsel. Het brein gelooft simpelweg alles wat je het het meest verteld. Dus:

Wat zeg je elke dag tegen jezelf?
Ben jij je gedachten altijd de baas?
Ga jij het gesprek regelmatig met jezelf aan?
Heb jij inzicht in wie je bent, wat je beweegt en wie je wilt zijn?
En vooral hoe jij je wilt voelen?
 
Het leven is niet alleen een leerproces, het is vooral een groeiproces in het jezelf ontwikkelen naar een meer en een hoger bewustzijn. Een verandering van jezelf begint altijd van binnenuit. Je comfortzone houd je echter vaak tegen om meer te durven en te doen. Maar waar komen je grenzen vandaan? Hoe verleg je ze of hoe kom je ervan af?
 
De kracht van een structurele en duurzame verandering ligt in het aanleren van nieuwe en betere coping vaardigheden. Weet dat hoe jij je dagelijks gedraagt wordt bepaald door je gedachten, je emoties, je gevoelens en je overtuigingen. Het draait allemaal om invloed en beïnvloeding. Hoe jij beter met deze processen kunt omgaan is te leren. Het betekent ook dat jij zaken zoals, loslaten, (niet) accepteren, je oncomfortabel voelen, het verminderen van angst, frustratie en stressgevoelens tackelen kunt aanleren.
 
Ik kan je helpen om baas in je eigen brein te worden en bewuster te leren leven. Dus wil je flexibeler omgaan met moeilijke situaties en stressvolle momenten en meer rust in je hoofd ervaren, dan kan ik je dat bieden. Niet alleen voor de korte termijn, maar vooral voor de langere termijn.

Wil jij je basiskennis, het inzicht en de vaardigheden op het gebied van de mindset ontwikkeling en mentale weerbaarheid vergroten? Zoja, neem dan vrijblijvend contact met me op of boek direct een gratis advies gesprek!

Meer info: https://www.renewmc.nl/

Aanmelden via: https://lnkd.in/egbRHaZr

Bellen of appen: 06 253 39 263
Mail: info@renewmc.nl

#inspiratie #motivatie #mindset #mentaleweerbaarheid #stress #selftalk #brein #meesterjegedachten #coaching #training #persoonlijkegroei #renewmentalecoaching

Geverifieerd door MonsterInsights