Werkgeluk

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkgeluk vergroten?

Wanneer medewerkers in organisaties weinig betrokken zijn, komen zaken als productiviteit, flexibiliteit en creativiteit onder druk te staan. Onderzoek toont aan dat gemiddeld 25% van de werkende Nederlanders één of meerdere slechte dagen per week ervaart, die werk gerelateerd zijn. Meer werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, een hogere kwaliteit van dienstverlening en klant tevredenheid. Met deze nieuwe programma’s leren je individuele medewerkers en leidinggevende, hoe ze zelf hun eigen werkgeluk kunnen vergroten, hoe je dit als organisatie kunt faciliteren, hoe je dit meetbaar maakt, wat gelukkig leidinggeven inhoudt en hoe je dit toepast en hoe je succesvol veranderingen teweegbrengt om een gelukkige(r) organisatie te worden.

Werkgeluk is gebaseerd op de volgende 5 pijlers:

ZINGEVING, AUTONOMIE, PERSOONLIJKE GROEI, VITALITEIT en RELATIES

De basis voor deze pijlers is gestoeld op drie universeel aangeboren psychologische behoeften, namelijk autonomie, competentie en verbondenheid. Als aan deze behoeften gehoor is gegeven, dan zijn mensen gemotiveerd, productief en gelukkig.

Het werkgeluk aanbod bestaat uit 2 opleidingen, waarbij één programma zich richt op de teams en afdelingen van bedrijven en organisaties. Denk hierbij aan Directies, HRM, P&O en het management. Het tweede programma is specifiek bedoeld voor de individuele medewerker.

De 5 pijlers

Zingeving, autonomie, persoonlijke groei, vitaliteit en relaties

Kennismaken?

Laten we afspreken!

De programma’s

Werkgeluk en Gewoon Doen op de werkvloer

De Werkgeluk programma’s zijn ontwikkeld door PROMEG in samenwerking met BRAVO Business Coaching en RENEW Mental Coaching. De opleidingen worden verzorgt door de Business Coaches i.s.m. PROMEG.

Werkgeluk Café - InformatiebijeenkomstPlezier en geluk op de werkvloer

Hoe kun je de betrokkenheid van de medewerkers binnen je organisatie en hun werkgeluk vergroten? Meer werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, een hogere kwaliteit van dienstverlening en klant tevredenheid. Het werkgeluk staat door het coronavirus meer en meer onder druk. Het thuiswerken trekt een steeds zwaardere wissel op de discipline, de motivatie en het samenwerken. Hoe ga jij hiermee om? 

Het Werkgeluk Café is de uitgelezen plek om te sparren over geluk en plezier op de werkvloer. Kom vrijblijvend naar één van onze informatiebijeenkomsten! Het is niet alleen gratis, maar ook heel leerzaam en gezellig.

Wanneer: maandag en woensdagavond vanaf 19.30 uur en zaterdagochtend vanaf 10.00 uur (optioneel). In de maanden juni, augustus t/m december.

Data: zie agenda voor beschikbare data. Aanmelden is verplicht vanwege COVID 19 richtlijnen (maximaal 8 personen per sessie).

Mag ik je verwelkomen? Meld je dan nu aan!